Gul244 lena00 evet bugün çocuk doktoruna gittik anormal bişey görmüyorum şuan 3 ay sonra tekrar kontrol dedi konuşmaması içinde emziği biberonu bırakın artık dedi
Seyyide2024 Gul244 benim bebeğim 8 buçuk aylık şu an geçen ay havale geçirdi son zamanlarda epeyce toparlanmışti ama bugün baya keyifsizdi çok neşeli heceleyen konuşmaya çalışan çocuk bugün çok az söylendi böyle surat ifadesi değişik bir hali vardı içlendi ağladı bir iki defa. Geçen ay diş çıkardı yine diş çıkarıyor olabilir mi
Gul244 Seyyide2024 tabiki diş sancısı olabilir bizim dişler hepsi birden çıkmıştı çok zordu gerçekten
ffatma1 Gul244 ayyy benim kızımda 18 aylık ve aynı hareketi yapıyor neredeyse bir aydan fazla beni de dikkatimi çekiyordu bilgisi olan varsa bende öğrenmek istiyorum
Gul244 rukenlina hayır unuttu artık yapmıyor kafanıza takmayın ama benim oğlum 21 aylık hala konuşmuyor çok kafama takıyorum baba mama bak diyor bazen bide eliyle bişey gösterirken bu diyor sadece böyle olup sonradan açılan konuşan oldumu aceba doktora götürdüm 3 ay önce çocuk doktoruna problem görmedi psikiyatri ye götürmek istemiyorum her çocuğa otizm tanısı koyuluyor direk belki geç konuşacak bilmiyorum belki yanlış düşünüyorum beni aydınlatırsanız sevinirim anneler
nnlr biimiyomyardimet Merhabalar,sizin kızınızda da 1-2 yaş civarı garip el hareketleri varmıydı?Ne zaman geçti?
biimiyomyardimet nnlr merhaba, nasıl bir el hareketi mesela? Benim kızım yukarıda arkadaşın paylaştığı gibi parmaklarını birbirine doluyordu. Sonra unuttu gitti kısa sürede. Herşeyden nem kaptığımız için bende sormuştum buradan hatta neden yapıyor diye 🙂🙂
rukenlina Gul244 bir şey yoktur inşallah geç konuşan çok çocuk var ama başka sizi rahatsız eden bir şey yoksa korkmayın bence yine de içinize sinmezse bir psikiyatriye götürürsünüz