semosben Merhaba hanimlar , ben emziriyorum ama acilen kiloda vermek istiyorum. Su an 86 kiloyum. Elinde emziren annelere uygun diyet listesinolan varmi ?
MiracAlpinveUmutunAnnesi semosben Diyet listesi olarak bende yok ama yediklerinize dikkat edebilirsiniz. Ben makarna pilav yiyerek 10 kilo vermiştim. Herseyden azar azar yedim. Saat 6 dan sonra birsey yemedim ve bol su içtim
alyayaz81 semosben Kişiye özel çıkarılıyor bu listeler. Ben Online bir diyetisyene başvurdum . Bana uygun listeyi çıkardı bakalım yarın başlayacağım . İşe yararsa size de öneririm
ygmrkmsl semosben Chatgbt uygulamasına boyunu kilonu yaşını alerjin varsa ne olduğunu emzirdiğini yazıp ondan sana uygun bir diyet listesi yapmasını isteyebilirsin ben öyle yaptım birebir olmasada çoğuna uyuyorum en azından fikir olmuş oluyor
ftmkly alyayaz81 benimde 4 aylık bebeğim var diyetisyeniniz ne önerdi acaba sütünüzü etkiledi mi kilo verdiniz mi benimde 5 kilo fazlam var veremiyorum bir türlü
alyayaz81 gdbozkurt Bildiğim birisi değil instada önüme çıktı Merve çakı diye biri. Bakalım bir ay deneyeceğim zaten çoğu bilgiyi verdi istersem kendim de devam edebilirim. İş bizde bitiyor 🫠
alyayaz81 emoseren ilk hafta iyiydi 2 kg verdim ama bu hafta doğum günleri falan vardı ve hasta oldum listeye uyamadım 🙈
emoseren alyayaz81 olsun demekki uyuldugunda veriliyor. Peki gerçekten aç kalmadan mı yapıyosunuz emzirme açlığımm felaket durumda 😢bide internette bikaç şikayet okudum ama olumlu yönden bakmaya çalışıyorum ben yinede 🤨
alyayaz81 emoseren listeye uyulursa veriliyor gerçekten . Ben de gece emzirince bile yiyordum bişeyler normalde 🤣 Ama tokluk sağlıyor gerçekten iştahı baskılıyor
efnan-bebe34 semosben diyetisyene başvurmayın ekmek pilav hamur işleri süt yapmıyor bunlardan uzak durun bol bol su yeşillik verirsiniz ben o şekilde verdim ocakta 90 la doğuma girdim şu anda 66 kiloyum ekmek tam buğday bir dilim yerim ve yeşillik bol bol su tüketirim
elftty ftmkly bence senin bebis küçük ve fazlan çok az ye kuzum daha sutun olsun emsin o ara çok onermem
alyayaz81 ftmkly Çok uyamadım açıkçası hep bi organizasyon vardı ve yedim 🤣 Ama buna rağmen 2 kg vermişim hareketsiz. Sütü etkilemeyecek şekilde ayarlanıyor zaten
ftmkly elftty ya kilom fazla değil ama yiyorum yedikçe de alıyorum bu kadar yememle de ipin ucu bir yerde kaçacak ama ben onu istemiyorum
Kitsu Özellikle diyet yapmıyorum ama en güzel şey su bence emziren anne için. Hem süt yapıyor hem zayıflatıyor. Acıktıkca su içiyorum bol bol. Canım şeker çekerse kurudut, hurma yiyorum.