mavilisekerim midesi bulanir gibi yapmasi yani ogurmedi cok normal. Oksurur yaomasi da cok nkrmal cunku alisik oldugu bi durum degil. Oyle oldugunda sakin mudahale etkeyin sirtina vurmak gini hata yapmayınn. Tam tikanma olur bide Allah korusun. O an sakinliginizi koruyarak gozlemleyin nefes alamadığında müdahale edin. Bu hatsyi yapan bi cok anne var maalesef. Ben ilk 1 ay nerdeyse tam pure verdim ama sonra tam pure halinde vermedim doktorum pure seklinde verin dedi her ne kadar doktor da olsa burdaki annelerim tecrübelerine gore bende az puturlu sekilde verdim. Ek gida reddi gibi bi durum yasamadik. Kuzu pirzola bile verdim yedi o aylarda tabi yumusak olmasina dikkat ettim onun da. Cok sert olmayan yumusak besinleri verebilirsiniz. Mesela muz, elinizle kucuk oarcs koparik verebilirsiniz yanda yarim muzu 4 uzun parcaya keserek (cubuk gibi) eline vererek hem blw hemde cignemesini gelsitirmis olursunuz böylece. Sert olarak mesela elma o tarz yicekleri mutlaka haslayin catal ile ezin dilerseniz icine yogurt koyup meyveli yogurt olarak da verebilirsiniz ☺️ avokado yu da ben eline de verdim cok guzel yedi.