TulayGeriDon alparslanaybars ya anne video çekip engel olmuyor. Abi ablaysa müdahale etmeyip izlediyse bile şaşılmaz
Mathilda_ TulayGeriDon tüylerim diken diken oldu hıçkırıklarım boğazıma dizildi Allah onları kahretsin nasıl insanlar bunlar yarabbim aklımı oynatmama az kaldı
TulayGeriDon Mathilda_ Allah bin türlü belalarını versin. Aynı şekilde acı içinde kıvranıp can versinler
ikiprensannesi12 TulayGeriDon suan o yavruyu alıp nasıl bağrıma basasım var sevmeye saçını oksamayı ne çok ısterdım keşke ızlemesydım keşke gormeseydım bu yanan anne yuregımle o adam da ızleyenlerde gebersın acı çeke çeke ınleye ınleye ölsunler 😭
TulayGeriDon ikiprensannesi12 bende çok istiyorum. Sımsıkı sarılıp bütün acıyan yerlerini öpesim var. Biz izlerken kıyamıyoruz elin çocuğuna. Bu insanlar kendi çocuğuna nasıl kıyıyor
alparslanaybars ikiprensannesi12 suan o yavruyu alıp nasıl bağrıma basasım var sevmeye saçını oksamayı ne çok ısterdım keşke ızlemesydım keşke gormeseydım bu yanan anne yuregımle o adam da ızleyenlerde gebersın acı çeke çeke ınleye ınleye ölsunler 😭 Bilmiyorum büyük konuşmak istemiyorum insan sınanmadığı bişey hakkında da kesin konuşamaz ama diyorum Allah korusun ben olsaydım bilseydim ki o adam beni öldürecek genede müdahale ederdim varsın bu gariban canım evladıma kurban olsun 😔
sevgiseli2021 alparslanaybars arkadaki sonlara doğru sanki videoyu çeken kişiye işaret ediyor , hani çek devam et gibisinden ben öyle anladım
alparslanaybars ikiprensannesi12 sakın ızleme sadece beddua et o adama ve ızleyenlere belki birinin bedduası tutar bu adamı
balkizimcicekkiz ikiprensannesi12 ay izledim bu kadarını beklemiyordum açıkçası eşimle şok olduk videoyu çeken kimmiş adam sarhoş içiyor belli
Mathilda_ TulayGeriDon amin inşallah. Oruspunun evladı tutuklanıp ne olacak içeri ona ödül yiyip içip oturacak böyleleri anne baba olmamalı umarım küçük kızımız iyidir sanki bütün vebali benim omuzlarıma bırakıldı okadar ki içim yandı
ikiprensannesi12 TulayGeriDon ınsan zıhnıyetı çok kötü bı hal aldı artk sureklı kadın çocuk haberlerı cezası yok yaşadığımız yerde vıdeoyu gordugumden berıdır gozyasım durmuyor oğlum anne Nıye aglıyorsun dıyor yok bsy diyorum tekrar gözümün önüne geliyor yavrum keşke bı haber alabılsek esım kabul etseydı valla yurttan alırdım ona sevgımı en ıcten verirdim yavrumu ben buyuturdm bakardm severdım sıddetın ne olduğunu bılmesıne ızın dahı vermezdm
ikiprensannesi12 alparslanaybars bu tür haber çok oldu ama bu benı çok yıprattı sankı benim çocuğuma bana yapılmış gıbı canım acıyor gözümün önünde gtmyr artk kaldıramyrm böyle haberler bakmayacaksanz doğurmayın yavrum ıster mıydı sızın gıbı bı aılesı olsun o sıddetı görsün Allah kahretsın ya
eymeninannesi72 Tam yatacaktım bu haberi gördüm aman Allahım yüreğim dayanmıyor içim parçalandı hıçkırarak ağlıyorum daha melek o nasıl yaptın bunu bu nasıl bir acı Rabbim çaresizce gidiyor yavrum Allah seni bildiği yapsın vicdansız nasıl elin kalktı o yavruya 🥺🥺🥺
TulayGeriDon eymeninannesi72 anne de videoyu çekmiş. Cildiricam. Çocuk anne babasını secemiyor. Allah belalarını versin
ikiprensannesi12 balkizimcicekkiz benım beynım almıyor ne olursa olsun hadi adam hasta manyak ordakıler pekı bırı yavruyu kurtarmyr hepsı ızlıyor bebegın ellerını yapmaa der gıbı açması uzatması ağlaması nefesi gıttı yha ağlamaktan bu nasıl bıseydır
eymeninannesi72 TulayGeriDon Allah hepsini bildiği gibi yapsın beni çok yıprattı bu görüntüler o yavrum neler çekti kim bilir biz bu kadar etkilenmişken Allahım sen koru tüm yavrularımızı
TulayGeriDon ikiprensannesi12 bir yanda evlat hasreti çekenler, evlat acısı çekenler, bir yanda kendi canına böyle işkence edenler. Bizde sadece gördüğümüz kadarıyla acı çekiyoruz Allah çocuklarımızı sakınsın hiçbir çocuğa acı vermesin