Zuzu [bilinmeyen] sadece anne sütü mü alıyor?Ek gıda veriyor musun canım?Sadece anne sütü alıyorsa bu zamana kadar çoktan çıkardı çünkü bebeğin artık 5 aylık olmuş.Ek gıda alıyorsa yediği bişi yapıyo olabilir mi diye düşündüm.Belki hafif bi üşütme.Kakası nasıl peki?
Zuzu [bilinmeyen] kulak arkası konağını duymuştum belirti olarak kuzum ben.Mukuslu kaka normal anne sütü alan bebekte,ileri boyutta ise kakada kan da oluyo.Sen bir süre süt ürünlerinden uzak kalmayı çalış bakalım,durumu gözlemle.Sonrasında da doktoruna bu şüphenden bahset gerekli tetkikleri yapsın
Zuzu [bilinmeyen] reflü bile olsa ar mama kullanmalısın zaten,o zaman kusma azalır durur.Sen dene canım.İnşallah tez zamanda bebişin iyi olur 🙏
Miray1616 Zuzu benim kızımında kakası 3 4 gündür mukuslu birde minik isilik tarzı sivilceler çıktı kafam çok karışık kaç gündür araştırıyorum doktor kontrolümüze 4 gün kaldı ama ben merak ediyorum çok 😞 Bu sivilceler bir belirti mi acaba
Zuzu Miray1616 mukuslu kaka tek belirti değil kuzum ki çoğu bebeğin kakası mukuslu oluyo bu çok normal kafana takma.Sivilce neresinde bebişinin?Eğer poposu ve etrafındaysa yüksek ihtimal bez alerjisidir.
Alyakbrfth Benim kızımdada inek sütü alerjisi var 1 aylıkken teşhis konuldu şu an 6 ayligiz süt ürünleri kullandığınızda kanlı mukuslu kaka yapıyor ağrısı ve huzursuzluğu çok oluyor kulak arkası konagimizda var bazende ensesinde kırmızı noktalar oluyor bazı bebeklerde de vücudunda döküntüler oluyor bizde o yok arada vücuduna da bakin derim eğer inek sütü alerjisi varsa normal mama yiyemez similac veya neocate mamaya başlayabilir doktorunuz cok geçmiş olsun inşallah inek sütü alerjisi yoktur
Miray1616 Zuzu yok alnında fısırtı gibi çok belirgin değil ama yanağında tek tük boynuna doğru burada yazılan yorumlara görede sivilceler normal kafam fena karıştı 😭
Zuzu Miray1616 yok annesi merak etme sizinki süt alerjisi değil büyük olasılıkla.Yine dr seni rahatlatır zaten ama kafana takma 😘
Camdakicicek Benimde bebegim 2 aylik ve ilk defa düngece altini aldigimda kakasinda cok hafif kan gördüm. Gazlı yuzunde kulak arkasinda kabuklanma vardı. Kusması da vardı. Mukuslu kakayi da yaklasik 2 hafta once ilk kez gormustum ama dun gece kanli kaka ile karsilastim. Kendimce bugun diyet uygulamaya karar verdim kaka normal suan birdaha olursa doktora gidip test yaptiricam. Sanirim bizimde süt alerjimiz var :( anne sutu aliyor yalnizca :((
Alyakbrfth [bilinmeyen] bir aylık olduğunda kanlı kaka mukuslu kaka ve kulak arkası konak kaslarında da vardı geçti bunlardan teşhis konuldu ve diyet yapmaya başladım diyet yapdıkça mukuslu kaka düzelmedi ama kanlı kaka olmadi ve konaklar geçti huzursuzluğu ağlamaları vardı onlar azaldi daha sonra 6 aylıkken alerji testi yaptırdım evet inek sütü alerjimiz kesinlesti
esradml [bilinmeyen] Benim kızımın kakasında kan çıktı bizde doktor tavsiyesiyle keçi sütü maması aldık ve emzirdiğim için süt ve süt ürünleri , et, yumurtadan uzak duruyorum şimdilik iyi kakasında kan görmüyorum artık.
Cesurunannesi [bilinmeyen] bizde kakada kan damarlı mukus ve ishal ayrıca suratında benekler çıkıp kayboluyordu 8 günlüktü
Alyakbrfth [bilinmeyen] yok ilk doğumdan beri yapılıyormuş ama benim yaşadığım yerde yapmıyorlardı hep 1 yaşından sonra dediler ankara da özel bir doktora götürdüm orda yapıldı
Burcak_mila Sumbul1 kızarma oldu mu peki vücudunda sonuçta deri altından vuruluyor ve biz yumurta yediği gibi kıpkırmızı olduğunu görüyoruz