Safinazzzz 2 buçuk yaşında oğlum 3 gündür hasta öksürük burun akıntısı vs var kozalak şurubu versem sakıncası olur mu verirsem nasıl vermeliyim yardımcı olur musunuz
Mmeelliikkeee Safinazzzz önce biraz deneyin alerji olmasın sonra bir tatlı kaşığı verebilirsiniz . Ben üç buçuk yaş kızım ve bir yaş oğluma verdim öksürükte faydasını gördüm . Yinede aldığınız ürünün yorumlarınada göz atabilirsiniz
-Ygtbgra Safinazzzz benim oğlum kozalak şurubundan dolayı çok kötü alerji oldu 1 hafta sürdü herkeste olcak diye birşey yok ama yinede dikkat edin
hepyerdeyizz Safinazzzz Dedeme çok zarar vermişti safra kesesine mi tam hatırlamıyorum ama amaliyat olmuştu . Heleki çocuğa bebeğe hiç verilmez bence
birprensannesi1 Mmeelliikkeee ay inşallah eylülde ilk grip olduk sonra öksürük başladı ve geçmedi. Sonra arada bir daha hastalandı . Yani geçecek olsa bile arada hastalandığı için
Mmeelliikkeee birprensannesi1 içeriği zengin , öksürük ataklarında da faydasını görmüştüm . Nöbet gibi geldiğinde de biraz veriyorum . Günlükte kullanıyoruz . Biraz mentollü bi pekmez gibi inşallah severek tüketir .