yavrusununvelisi incibuglem hangi emziği denediniz Philips avent ile alıştı benim bebeğim Eğer alırsa gün içinde sürekli vermemenizi tavsiye ederim.
TalentedMom incibuglem anne sütüne batırıp o şekilde vermeye çalışın Philips avent ultra air ya da soft deneyin tırması kolay oluyor
momas incibuglem doğdu gün ertesi günü verdim hemen aldı😂sonradan alıştırmak biraz zor oluyor maalesef
incibuglem yavrusununvelisi avent kullaniyorum oğlumda da kullanmıştım oğlumda sütüm hemen geldiği için verdim tuttu. Kızımda sütüm hemen gelmediği için 3 gün sonra falan verdim ama çok az alıp atıyor
incibuglem TalentedMom avent ultra air kullaniyorum dediğiniz gibi yapayim anne sütüne batirayim birde öyle deneyeyim
acemiibirann 4 aylık olacak alıştıramadım alıştıracak enerjim de kalmadı yani gerçekten daha da alışmasın ahaha hepsini denedim olmuyor
beyza9791 incibuglem benim bebeğim de şu an tam iki aylık ve daha iki gün önce Philips Avent denedik ve tamamen tuttu ondan 3 tane marka denedim Asla tutmamıştı
incibuglem beyza9791 aventi genelde bebekler hemen tutuyor anne gogusuyle uyumlu olduğu için ama benim kızımda alıyor çok geçmeden atıyor
beyza9791 incibuglem benim kız başta tuttu ama şimdi ya açken ya uykuya dalarken tutuyor. Ben de artık zorlamıyorum