kalkbircaykoy Kızlar Ek gıda için önerebileceğiniz vakumlu silikon beslenme gereçleri nelerdir? Blw vs de düşünüyorum ama her zaman yapmayabilirim genelde kendim yedireceğim.
3kedili2bebekli kalkbircaykoy pandish marka aldım çok memnun kaldım hala kullanıyorum çünkü kendi yemeye baslayinca çok döküyorlar kaşıkları mycey ve wee baby aldım su an mycey Çelik uçlu kaşığa geçtim
momas kalkbircaykoy valla ben oioi aldım ama e bebeğin kendi markası da çok iyiymiş bilseydim onlardan alırdımm geçen bölmeli aldım baby plus çok güzel kaşıkta aynı marka kaliteli ve fiyatları uygun
kalkbircaykoy momas oioi düşünüyordum aslında ama koku problemi olduğunu duydum siz memnun musunuz? Bir de e bebeğinkiler gıda temasına uygun mu acaba?
momas kalkbircaykoy uygun tabi mama tabağı sonuçta😀 koku yaşamadım oioi de sterilize makinasına atıyorum ayrıca limon ve karbonatla ovuyorum içlerini
momas kalkbircaykoy ya ben mesela hepsiburada da indirim oluyor genelde her ürününü aldım kase tabak kaşık bardak önlük. Ama e bebekte kendi markası olduğunu bilseydim oioi almazdım. Hep pahalı hem gerek yok plastik tabak sonuçta. İnanın e bebekten bölmeli aldım geçen ay onu şu an daha çok kullanıyorum.