Ecekus_mom Kızlar bebeğim 15 aylık yaz için ebeveyn kontrollü scooter almak istiyorum globber var ama bana çok pahalı geldi globber dışında önereceğiniz sağlam ve kaliteli bir marka var mı? Ya da siz ne önerirsiniz yaz için?
aysebb Ecekus_mom Scoot and rıde aldım bende geçen ay ebeveyn kontrollü. Daha birkere kullanabildik havalardan dolayı
defnevedoruk papatyagibi ya bunun ebeveyn kontrolü olmasına gerek var mı sence? bizde zaten globber bisiklet modeli var şimdi kızıma kardeşi doğunca hediye scoot and ride alacağız ama ebeveyn kontrollüyü beğenmedim (yeni çıkan) eksikliği hissediliyor mu? benım kız 2 yaşında bu arada
papatyagibi defnevedoruk Biz aldıgımızda ebeveyn kontrolü falan yoktu. O modelden degil. Acıkcası bana kalırsa gerekte yok. Scooter çocukların sürebileceği öğrenmeleri basit bir sey. Bisiklet pedalları falan daha zor onda ebeveyn kontrolü mantıklı oluyor ama scooterda olmasada olur. Scooter sürmeye benim cocukların ikiside Scoot & Ride ile baslayıp ögrendiler
Ecekus_mom aysebb kullanımı nasıl rahat mı? Bir de bisikletleri oluyor ama genelde bebekler scooter seviyor galiba büyüdükçe. Sizin evladınız da sevdi mi?
aysebb Ecekus_mom Sevdi kızım evet bir kere parka gitmek gelmek kısmet oldu. Ben beğendim ya zamanla dahada alışırız diye düşünüyorum zaten. Hafif kaliteli bir ürün uzun ömürlü. 17 aylık benimde kızım ilk etapta ebeveyn kontrollü olmasını istedim. Birde indirimde yakaladım aldım
Ecekus_mom aysebb güle güle kullanın inşaallah ben de takipteyim bakalım inşaallah indirim denk gelir de alırım :)