cokbilmismom 2_oglanannesi sleepy yeşil paket denemiştim çok kötüydü. Suan sleepy ecologic kullanıyorum memnunum. Goon da çok güzel hangisi indirimdeyse onu alıyorum
arenbeyinannesi 2_oglanannesi Arada ki fark ne bilmiyorum canım ama her gece ve sabah taşmış bez almaktan bıktığım için sleepy kullanmıyorum artık
dsoylms Sleepy bionatural kullanıyorum çok memnunum. Yumuşak yapılı. Bir kere taşma yaptı oda normal bence o kadar ciş ve kakaya 🤣 önemli olan bence bezin yumusak olması ve pişik yapmaması. Taşma sorunu bebeğin kaka miktarına bağlı diye düşünüyorum
2_oglanannesi dsoylms bende bionatural düşünüyorum ama sadece nette var markette göremedim. Molfix bez kullanıyorum taşma hiç yok ama bezi çok dolmuş gibi ön kıskı hep şiş duruyor
arenbeyinannesi 2_oglanannesi Evet canım kullandım, hep taştı aylarca sleepy kullandım çok ince olduğu için mi bilmiyorum taşma problemi çok yaşadım o yüzden molfixse geçtim ve rahatladım hem bezini hem bütün kıyafetlerini değiştirmekten yorulmuştum gerçekten
arenbeyinannesi 2_oglanannesi Molfix bezde ön kısmı evet şiş duruyor ama taşmasından iyidir diye düşünerekten bunu kullanıyorum canım, bu arada bunu bana yazmadım ama görünce buna da cevap atmak istedim 😊