balli_cilek Kızlar 21 buçuk aylığız Haziran’da inşallah 2 yaşında olucaz teyzemizin (çocukluk arkadaşımın) kınası var oğlumla gitsem sakıncası olur mu yüksek ses müziğin vs? Hiç öyle ortama gitmedik ona da değişiklik olsun istiyorum ama nasıl olur bilemedim
Sogukbaklava balli_cilek Bence bişey olmaz kızımda 2 3 yaşına kadar düğün görmedi.İlk gittiğimizde de korkmadı eğlendi.
senbibaksana1 balli_cilek bence hoslanir zaten rahatsiz edici gurultu degil ki ritimli muzik oynar bol bol 😀
beyzzsenturkk_ balli_cilek zararı olmaz 22-23 aylıkken abimin nişanına götürdüm sadece geç saatte uykusu geldiği icin huysuzlandı yoksa hep oynadı koştu korkmadı ama saat ilerledikçe uyku vurdu mahvoldu
balli_cilek senbibaksana1 dimi bende öyle düşündüm 😂😂 kulak sağlığı açısından sorun olur mu acaba dedim ama 2 yaşında olmaz heralde artık
balli_cilek beyzzsenturkk_ akşam 7 ile 11 arasında kınada 9 buçuk gibi kalkarız diye düşündüm maksat görünmek abiniz olduğu için mecbur kalmışsınız ama arkadaşımın olduğu için uyku saatini kaçırmazsak iyi olur tabi 😒
beyzzsenturkk_ balli_cilek evet ben mecburen kalmak zorunda kaldım ama siz daha erkende çıkabilirsiniz ya da daha geç öğle uykusuna yatırabilirsiniz benim kızım çok erken kalkıp çok erken uyumuştu yani çok uykusuzdu aslında yoksa çok mutlu oluyorlar çoluk çocuk eğleniyorlar
defnevedoruk balli_cilek geçen hafta kızkardeşim kınası düğünü vardı kızım 2 yaşında tam ikisinede katıldık tabii ki eğlendi oynadı
Aklimideliricem Ay bi benimkiler mi korkuyo. Küçük o kadar korkmuyo da büyük çok korkuyor geçen bi gittik rezil etti beni zorla uyuttum da rahat ettim
balli_cilek Aklimideliricem ya benimki nasıl tepki vericek çok merak ediyorum durmazsa çıkarım napayım 😒