ummukerem Kızlar bebeğim 19 günlük bir göğsümü emerken diğerinden süt çıkıyor bu durumda ne yapıyorsunuz? bazen fark etmiyorum tişörtüm çok ıslanıyor acaba ilk akan gülsümden mi başlamalıyım Çünkü sadece solu emerken sağ memem akıyor
filtrekahvemm ummukerem bebeğim 6 aylık hala aynı durumdayım göğüs kalkanı takıyorum onun içine akıyor
Meri-Mel ummukerem Maşallah sübhanallah barekallah sütünüz iyi herhalde her yerde dile getirmeyin göğüs kalkanı kullanabilirsiniz,bebeğinize de şifa olsun ☺️🌷
ummukerem Meri-Mel çok teşekkür ediyorum 🥰 Rabbim esirgesin inşallah hiç kesilmesin hiçbir annenin sütü, amin inşallah 💕
zuhalsebu Meri-Mel valla bence çoklukla alakası yok kızımı emzirirken benim akardı ama sağdığımda iki göğüs toplasan maksimum 90 ı gördüm bir keresinde 19 saat emziremedim göğsümde öyle rahatsızlık oluştu o kadar ki azdı sütüm 🥲
filtrekahvemm ummukerem ped de işi görür ama ben pedi fazla sağlıklı bulmuyorum yani ben beğenmedim o yüzden kalkan benim işime geliyordu oraya akan sütleride bebeğimin poposuna falan kullanıyorum
SuMisalii ummukerem ilk başlarda göğüs pedi kullanıyordum ama yeterli gelmedi bebeğimin ağız silme bezlerinden koyuyorum en azından üzerim batmıyor. Emzirme esnasında akacağını hissettiğim anda göğüs ucuma bastırıyorum 15 saniye falan duruyor.
minikbebeim ummukerem gögüs kalkanı uzun süre kullanma emzirme danışmanı tıkanıklık yapar demişti bana akan gögsünü emzir bence ped kullanıyorum bende
selenylmz ummukerem öncelikle maşallah 🧿 isterseniz göğüs pedi kullanabilirsiniz ama sağımda yapabilirsiniz bi tarafı emerken diğer tarafda sağımda iyi olabilir
ummukerem selenylmz sağım hiç düşünmedim içiyor çocuk ikisini de çünkü sıralama hatası yapıyor olabilirim 😅 tüm annelerimizin sütü bol olsun yavrucakkara yetecek kadar inşallah 💕