beneannedeme Selam kızlar Nerden baslamam gerekiyor süreç nasıl ilerliyor aramızda avukat yada deneyimli arkadaşlar var mı adliyeye mi gitmem lazım avukat mi bulmam lazım lütfen yardım kafam Allak bullak çok zordayim
MoonCrystal beneannedeme Adliyeye gidin yonlendirirler . Sanırım devlet artık herkese avukat desteği saglamiyormus yani maddi olarak gerçekten hiç bir şeyin yoksa o şekilde veriliyormuş sigorta ev araba vs o şekilde duydum. Allah yardımcınız olsun
likeli beneannedeme öncelikle güvenebileceğiniz bir avukat bulup onunla görüşün. Gerisini avukatınız halledecektir. Maddi durumunuz iyi değilse bulunduğunuz yerdeki baroyla görüşün onlar adli yardımdan yararlanmanız için sizi yönlendirir.
balkan77 beneannedeme önce adliyeye gitmiştim ordan ücret yatırdık ordan yazı için yönlendirdiler davalı kim davacı kim diye ama biz anlaşmalı boşandık canım
beneannedeme MoonCrystal çok teşekkür ederim avukatı kendim tutarım sadece nerden başlayacağım onu bilmiyorum buradaki arkadaşlardan başkada kimsem yok sorabilcegim
MoonCrystal beneannedeme anladım canım evet burada süreci geçirmiş ve geçiriyor olan bir çok arkadaşımız var umarım görüp yardımcı olurlar 🙏
balkan77 beneannedeme valla 2017 de boşandım tatlım yanlış hatırlamıyorsam 300 ile 600 arası bir şey olması lazım dosya açılıyor ya onun parası idi tam net hatırlamıyorum
Dondurmalikahve beneannedeme Kendiniz avukat tutun daha iyi olur avukatla görüşürsunuz bu süreçte avukatların bilgisi daha önemli oluyor. Genelde adliye borusunun avukatları ilgilenmiyor arkadaşımın ablası eşi şizofreni tanısı olmasına rağmen davası hep ertelendi. Ben kendim tuttum ondan sonra dava oldu ondan önce bosandim