esrhrn Annem hep sütünü sür demişti bende öyle yapmıştım o yüzden Konak olmamıştı kış a denk gelince Bebekler sık banyo yapamadıkları içinde oluyor malesef
armi1 ataderm kullandık hemen gecti kabuklattı yumusattı ve attı sonra ben de mendiliyle o kabukları sildim
Srkn Decetinky benım kızımdada vardı hındıstan cevızı yagı sürdüm 1 saat beklettim sonra taradım 2 yada 3 defa tekrarladım geçti
Yakar Decetinky ben banyo yaptırmadan önce yağ sürmüştum 10 dj beklettim yıkadım banyodan sonra taradım döküldü ama
Happiness87 Decetinky organık hindistan cevizi yagı kullan bir süre beklet tara. Daha önce denemediğim kalmamıstı. 2.5ayın sonunda onu denedım kurtuldum.
Rzgrkbr Hindistan yağı iyi gelmez ise badem yağı en etkilisi demişti doktorum bizde de maalesef çöl az bir kısım kaldı hala geçmedi sürekli yağ sürüp tarıyorum
Yagmurbusra Decetinky ben ama ondan mesela 1 gün sonra yine yıkadım 2 gün sonra yine öyle yaptım yıkadım
[silindi] Decetinky Kızımda geçmeyen konak vardı denemediğim yöntem kalmamıştı. Bir anne vazelin sürüp 1 saat bekletip ters yönde taramamı söyledi yaptım ve o anneye minnettarım. 🙏🏻