Busraoxuz Anneee89 gunduz uykularını 30-60 dk arasında degısır oldu uc kere uyuyor. 10 gbı yatıyor gece mılyon kere kalkıyor 😂 ataktandır dıyorum ama bu durum can sıkıyor bızde🤦🏻♀️
Oglunasikbiranne08 Anneee89 24 saatte toplam 10 11 saat uyuyor geriye kalan süre hep uyanık . 6 buçuk aylık bebegim
GameProMom Anneee89 sabah 9da gece uykusundan uyanıyor , 1.uyku 1saat 15dk sonra 2.uyku 1 saat 30 dk sonra Uyku 1 saat 45dk sonra uyku 2saat sonra ( bu sonuncu gece uykusu ) ilk başlarda biraz alışamadı bu duruma ama şimdi uykuları minimum 1 saat sürüyor.. tabi her uyanmasında oyun ile iyice yorulmasını sağlıyorum bende bu sürede ev işi yemek dinlenme kahve içme işlerini halldiyorum ☺️
Defne10 Busraoxuz Biz de ayni 6aylik kizim geceleri cok fazla kalkiyor.Gunduz de 30-50dk arasi 3kez uyuyor
Anneee89 Busraoxuz benimkisi gündüzleri Max 30 dk 4_5 defa uyuyor geceleri de parça parça 🤷atak mi var ne var anlamadım
Anneee89 Defne10 gündüzlere cozum bulamadım kısa kısa sürekli uykusu geliyor 🤷 napsam bilemedim hiç bir isimi yapamıyorum şöyle 1 saat uyusa bana yeticek yok 😟
Busraoxuz Anneee89 y atak ya diş. Ilk defa boyle oldu kızım normalde huyludur. Mastıt ve dıyette olmam acaba sutumu etkıledı ac mı kaldı dedım ama oda degıl. Galıba dıs cunkı sureklı bır salya hersey agzında🤷🏻♀️
pilavustutavuk 6.5 aylık oğlum. 4.cu ay atağından sonra geceleri sabaha kadar saat başı, gündüzleri 3 uyku yarımşar saat😒😒😒
Anneee89 pilavustutavuk aynı bizimde sürekli ağlıyor uykusu var aslında Max 30 dk uyuyor bizimki daha 5 ay 6 günlük atak da deil 🤦
Defne10 Anneee89 Ben de uyutmak icin cok ugrasiyorum agliyor kendini yirtiyor 40dk falan suruyor uyutmam e haliyle yoruluyorum uyudugu da 40dk yetmiyor dinlenmeme bile🙄
GameProMom Anneee89 valla ne kadar yorulursa o kadar uyuyo diyim , yoksa bizimde gündüz uykularımız çok kısa , en az 45dk en fazla 1buçuk saat uyuyor. Uyanmazsa ben uyandırıyorum ki sonraki uykularını etkilemesin diye