Nacafa zeynep7373 3 yaşında asla birine yabancı diye gitmemezlik yapmıyor ve bu da extra dikkat gerektiriyor. Bu konuda çocuk gelişimci ve piskologdan sosyal bir çocuk olduğu ve müdahale etmemem gerektiği tavsiyesini aldım
elifozkan zeynep7373 benim bebeğim 4-5.ay arasında yabancılardı ama suan 7 aylık ve asla hiç kimseyi yabancılamıyo gülüyo kucağına atlıyo falan değişik bende istemiyorum aslında hiç
sadiyekrn7 zeynep7373 o aylarda benimki de öyleydi şimdi 1 yaşında awmde bizle asansöre binenlere dahi ağlıyor geliyor o günler beklemede kal 😂
zeynep7373 Nacafa sizinle bağı nasıl peki? Sizi hissetmediğinde huysuzlanıyor mu? Benim bebeğim anne arayışında olmuyor…
zeynep7373 elifozkan elifozkan benim bebeğim de herkese gülüyor, kucağına atlıyor ve ben de istemiyorum. İlerde bağlanmada sorun yaratacak gibi.
aysebb zeynep7373 9. ayda başlıyor ayrılık kaygısı bebeklerde. 9-12. aylarda tuvalete bile onsuz gidemeyeceksiniz :)
kanalizzze59 zeynep7373 daha çok küçük o yüzden 8. Ayda bir başladı şuan 12. Ayında götümden ayrılmıyor asla asla burnumdan getiriyor
Psyche zeynep7373 benim bebeğim de 1-2 kişi dışında herkese sıcak davranıyor, kucağına gidip gülüyor. Yeni 11 aylık oldu, en başından beri böyle. Sosyal bir çocuk olarak değerlendiriyorum.