Lavinyaam- Kızlar dişim inanılmaz ağrıyor çenemi kopartasım var ama oğlum 7 aylık ve emziriyorum parol içtim geçmiyor bitkisel falan varmı bi şey
Usnac1995 Lavinyaam- böyle durumlarda biraz etkili ilaç içebilirsiniz . Yeni doğum yaptığımda bile doktor Arveles yapmıştı, emzireceğimi biliyor sonuçta. Sorduğumda dayanılmaz ağrıların olursa kullanırsın dedi
Burcinblgl Lavinyaam- ay aynı durumdayım diş ağrısı kadar kötü birşey yok bence acile gidin ben gittim parol ve bi antibiyotik verdi bugün yeni içtim hala etki etmedi şuan buz koyuyorum uyuştu biraz ağrıdan ağlıyorum resmen çok geçmiş olsun size de
Burcinblgl Lavinyaam- bide dexday diye bi ilaç var suyun içine konuluyor ben onu ağzımda bekletip yutmuyorum yine de nolur nolmaz biraz olsun geçirdi burdan biri de içmiş emzirdiği zaman eczacı önermiş gönderilerde gördüm bugün
Lavinyaam- Burcinblgl dexday çok etkili ama emziren anneler kullanabiliyomu bilmediğim için risk alamadım ama yutmadan deneyeceğim teşekkürler
Burcinblgl Lavinyaam- bende içmedim emzirdiğim için son çare öyle yaptım o şekilde de zararlıdır belki ama başka bi çare bulamadım