Oyku2019 21 aylık öğlen ve akşam uyutacağım zaman uyumak istemiyor direniyor ağlıyor gün içinde de huysuz.acaba bir sıkıntısı mı var bu ayda böyle mi oluyor uyku aralıkları normal aslında
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Oyku2019 2yas Sendromu olabilir 💁🏻♀️Birde ben o aylarda öğlen uyutmaya çalışmoyordum, kendi haline bırakıodum. Gündüz uykusunu 2yasına girmeden bıraktı. Gündüz uyumadığı içinde gece uykusuna erken ve çok rahat bir şekilde geçiyordu.
geldi Oyku2019 aynen bizimde böyle şuan . aşırı direnç var. uyumucam sevmiyorum diye aglıyor. 21 aylık. normalde su içip geri uyuyan çocuk bir haftadır sürekli kalkıp ağlıyor sanki bir yerine bir şey yapılmış gibi. çözemiyoruz neyi var
geldi Oyku2019 biz bu nedenden dolayı yarın doktora götürüp kam tahlili yaptıracağız. vitaöin değerleri, demir değeri, alerji değerleri önemli olabilirmiş uyku için .
geldi NeclaLeylaCeydaOhnealaneala çok erken degil mi gündüz uykusunu bırakmak için bazen bende düşünüyorum ama çok erken . 25 aylıkken kreşe başlayacak orda her çocuk öglen uyuyacak kızım uyumazsa daha zor olacak
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala geldi Evet erken ama uyumayanı da zorla uyutamazdım ki💁🏻♀️Kendi haline bırakmıştım
Elisaseleda Oyku2019 bu konudan bende müzdaripim hatta biraz önce post açtm bay bay night damka var onu kullanıyorm uykuya daha rahat geçsin rahat uyusun diye ama içim içimi yiyor
Nika Oyku2019 21 aylık biz de öyleyiz ve artık saldım. Baktım öğlen uyuyacak gibi değil uyutmuyorum çünkü bu sefer sinir krizleri geçiriyoruz gece direnç olmuyo ama pek evin tüm ışıklarını kapatıp yatıyoruz
sblnzl Oyku2019 kızımda 21 aylık sabah 9.00 da gözlerini açan kızım bütün gün uyumamak için direndi öğlen sadece yarım saat uyudu ve akşam uykusuna 22:30 civarı zorla geçti 🤦🏻♀️