Susuu28_ Kizlar bebisleriniz uyurken napiyorsunuz uyuyormusunuz benm 1 aylik bebism var bikac kere uyumayi denedm uyaninca sersem oluyorum uyumasam uykusuz kaliyorum napicam acaba 😄
Gokturkmom Susuu28_ Her uyuduğunda uyuyordum özellikle ilk zamanlar uykusuzluğa alışmak çok zor inan uyumamak çok daha zor 🤣 uyuyabiliyorken uyu
imaddesi Susuu28_ ilk zamanlar affetmedim hiç her fırsatta uyudum😂 evi b*k götürdü yemek yapmadım falan. şimdi de ara ara uyuyorum mecbur bazı geceler nöbete kalınca, 10 aylık😊
3kedili2bebekli Susuu28_ ilk 4 ay evet uyudum çok nadir anlarda ikisi aynı anda uyuyordu bende hemen uyuyordum sonra uykuları senkronize oldu gece düzeni oturdu rahatladım 😂
Susuu28_ Gokturkmom uykusuzluga dayanamiyorm hic bas agrisida yapiyor ya uyuyorum cocuk uyurken uyaninca daha kotu oluyorum hafif gribim dun aksm annemn yannda yatti bebis gece 2 de yattm bugn oglen kalktm hala uykm var 😄😄 aslinda uykm yoktuda cock uyurken uzanim az dedim mayistm 😄
Gokturkmom Susuu28_ Uyku sonrası uyanmak aayyy çok zor hatırladım o günleri soğuk suyla yıkıyordum yüzümü gece emzirirken uyumaktan çok korkuyordum 🥲
papatya__ Susuu28_ ne uyuması bacım yemek ev iş güc zaten yetişmiyor 5 yas ve 1 yaş kızlarım var çorbaları banyoları oyunları ev işi 🤕🤕🤕🤕
periaydn Susuu28_ şuan 28 günlük ilk 2 hafta uykusuzluktan öldümm baş ağrısından uyuyamadım acile gittim kaç defa parol verdiler serum şeklinde 😰