Gamzeliii03 Ya kızlar çok merak ediyorum gerçekten çin takvimi doğrumu kesin tutuyor mu? 😂😂 ben kızım doğduktan sonra öğrendim çin takvimini… bakmıştım doğruydu kız çıkıyordu? Siz ne düşünüyorsunuz?😂
Minigim38 Gamzeliii03 erkek çıktı ama kızım var. Makas bıçakla cinsiyet belirleniyordu oda erkek çıktı 😅
Gamzeliii03 lAmMelodi bir kızım var çok şükür ben kız istiyorum o erkek bu aylarda hep kız ayı gösteriyor😂😂
Gamzeliii03 Gmzakts19 ya bu ları duymak iyi geldi demek ki herkeste tutmuyor😂 aslında 2. Çocuğu düşünüyorum çin takvimine bakmak istedim kızımda doğru çıkmıştı çünkü 😂😂
lAmMelodi Gamzeliii03 Doğru olduğunu sanmıyorum ama hesapla hamile kalıp tutduran kisiler var etrafimda.
Gamzeliii03 hazale966 benimde ilk çocuğumda tuttu inanmak istemiyorum aslnda ama ne biliyim tutuncada insan acaba doğru mu diye düşünmüyor değil😂
Poncikkkk Gamzeliii03 ilk cocukta tuttu ikincide bakalım ama şöyle bişey varmış doğduğu ay 5-6 aydan sonra olanlar yaşına +1 eklemesi gerekiyormş şöyle benim doğduğum ay temmuz şu an 27 yaşındayım ama takvime bakarken 1 yaş eklenip 28 e bakmam gerekiyor