alyaderin1 Arkadaşlar alışveriş yapıcam ibana para atmam gerekiyor ama korkuyorum ilk olacak. Ya dolandırıcıysa devlet gelip bana neden bu obana para attın diye sorar mı
elisa2705 alyaderin1 Bacım niye sorsun ya şirket misin sen😆 normel at birsey olmaz dolandırıcı olup olmadığı da senin bileceğin iş
Bunedunyakardesim alyaderin1 ibana para atmalı alışverişlere hiçbir zaman güvenemiyorum bence iyi araştırın 🙏🏼
Eceozdmr011 alyaderin1 öyle bişe olmaz ama dolandırıcı ise ürününüz gelmeyebilir iyice araştırın güvenilir bir yerse atın yorumları iyi okuyun bmde öyle alışveriş yaptım şansıma daha dolandırılmadım😇
Mmeelliikkeee Bunedunyakardesim kesinlikle katılıyorum . En azından iyizico gibi sayfası falan olsa . Ben güvenemem özel sipariş el yapımı dağıtmalık gibi bişi değilse
alyaderin1 Dolandırılmaktan korkmuyorum para gitsin sorun değil ama ya attığım kişi dolandırıcıysa devlet bana hesabını sorar mı
hsrt07 alyaderin1 devlet senin üç beş kurusun için araştırma yapmaz korkma o inan meselesi büyük sirketler için yada esnaflar için gecerli
ayisit alyaderin1 yani yasa dışı bir iş için para atmıyorsanız onunla u*uşturucu ve türevleri almıyorsanız niye sorsun 😂
Gmzakts19 Çok şey söylemek istiyorum ama kurallar 🤪 devlet 2-3 milyonun altındaki şirketlere bile pek bakmıyor size neden baksın 😂
Dfncgdm2022 alyaderin1 dolandırılma ıhtımalınız cok yuksek haberlerıdemı okumuyorsunuz bosverın gıden paraya uzulmeyebılırsınız ama gerek yok yanı yada ıyıce arastırın