ummukerem Bugün 18 günlük olduk hastanede diyetisyen 1 tane türk kahvesi içilebilir demişti, lohusa annelerim siz kahve içiyor musunuz? Günde kaç fincan? Doktorunuz ne demişti? Hem uykusuzluk hem kahvesizlik çok zor 🫠
ummukerem 3kedili2bebekli bende günde 1 ile sınırlı tutmaya çalışıyorum ama bugün 2 oldu 😶🌫️ çay hiç içmem ama kahvesizlik zor, americano çekiyo canım ama ona cesaret edemedim
Meri-Mel ummukerem Ben hiç içmedim sanırım 6 ay kadar bir gün o kadar canım istediki iki tane birden içtim sonra daha içmedim 1 yaşa kadar midemi yaktı 😬🙈
ummukerem Meri-Mel ben kahvesiz hiç yapamıyorum ya😵💫 ilk günler içmedim ama şimdi uykusuzluk baş ağrısı yapıyor
ummukerem gg3848 ne biliyim video izliyordum youtubeta doktor fazla tüketmeyin dedi hastane bilgilendirme kartında da kafein tüketmeyin yazıyordu 🫠 en iyisi tecrübelilere danışmakmış 🤭 teşekkürler 🌸
Minkkelebekk Bebeğim doğduğundan beri bazen 1 bazen 3-4 fincan içtiğim oluyor gece gündüz farketmeden. 9 aylık olduk bir sıkıntı yaşamadık
gg3848 ummukerem ben kahvenin bir etkisini görmedim yine eğer bir farklılık görürsen akşamları içmezsen genelde gündüzleri içersin 🤗
Hazom ummukerem sabah Türk kahvesi, akşam filtre kahve içiyorum. 6 aylık. İlk 4 ay uykusu güzeldi iki aydır uyumuyor.
ummukerem gg3848 sabah içmeye devam o halde 🌸 çocukta değil de kendimi aşırı iyi hissediyorum içince 🙃