Kızlar ben 93 kiloyla hamile kaldım 110 kilo doğuma girdim bütün kiloyu da son 3 ayda aldım doğumdan çıktığımda ayaklarım dev ayağı gibiydi ödemden. Hemşireler aşırı şaşırdı o kadar yürümene rağmen nasıl bu kadar ödem old diye. Sonra doğumdan sonraki 10 gün sonra 95 oldum hamile kaldığım kiloya yakın kilo verdim. Ödemler gitti vs. Şu an 3.5 aylık bebeğim var o 3 ayda 103 kiloya geri geldim 8 kilo almışım. Yani emzirme çok kalori yaktırıyor vs dediler. Gece atıştırması hiç yapmadığım halde inanılmaz hızlı bi kilo alımı var. Bebeğim kolik ve nerdeyse hiç uyumuyor geceleri ayaktayız gündüzleri uyusa bile sadece kucakta uyuyor ilk günden beri böyle. Yatağa koyduğum anda alarm kurulmuş gibi bağırmaya başlıyor. Kahvaltıyı çok zor yapıyorum. Eşim asla çocuk istemiyordu merhametli iyi bi baba ama sabırsız biri her konuda. Çocuk elinde 5 dk ağlasın sinir harbi geçiriyo resmen(çocukluk travmaları maalesef , ailenin yanlış tutumu). Aileler yok hükmünde kimse gelip bakmak istemiyor. Sitem ettiğimde de herkesin kendi hayatı var diye cevap almıştım o yüzden beklentim minimum. Hal böyle olunca çocuk sürekli bende sürekli uykusuzum ayakta ne atıştırırsam o. Bu kiloda olup da başarabilen var mı emzirme döneminde? Ne olur bu kiloda olanlar bana bi akıl fikir versin.🙏 gerçekten çıldırmak üzereyim. Eşim fit ve sportif , sporunu eksik etmez beslenmesine önem verir. Ben de 103 kiloyum… aramızda ilişki rezalet durumda. Sık sık başıma kakıyor 😭 bide gece ya da emzirme sonrası eliniz ayağınız dökülüyor mu o durumda ne atıyorsunuz ağzınıza