momas cordeliaback annem pazı sarmış dün kıymalı bir de kabak patlıcan. Dolma var yani yanına da makarna tatlı da baklava yapmış onu da getirdi bugün yemekler annemden yani😂😂
Deletedmom_216 cordeliaback hamburger yapicam insallah yanina oatates kizartirim bide o kadsr. Bizim bebeye de normal kofte yaparim o sekilde yediririm
cordeliaback Deletedmom_897 elinize sağlık🥰ben de dün pilav üstü tavuk yapmıştım bugün artık farklı bi arayış içindeyim😄
prensvemom Düğün çorbası, yoğurtlu ıspanak yemeği, bayramdan kalan yaprak sarma salata tatlı olarak da bu aralar sürekli duyduğum spoonful tatlısını denedimm her gün ne yemeği yapacağım derdi bitmiyor maalesef 😄
cordeliaback Mircet olsun hazır dediğinizde bile bir emek var ben halı yıkasaydım eve lahmacun falan söylerdim heralde😅😅
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala cordeliaback lahana sardım. Yanına havuç tarator düşünüyorum 😁uyumsuz olabilir,maksat, fazla havuçları elden çıkarmak :)
nilikonunannesii cordeliaback kaynanamlardayım eşimle mantarlı tavuk sote yaptık dünden kalan bir kaç yemek var ısıtır onları da yanında yeriz 😊
Deletedmom_216 cordeliaback 2 tane buyuk gömdum 😂 seviyorum boyle faast food yicekleri. Hic skilmam valla yerken😂
Mircet cordeliaback çevremde hiç güzel yapan yer yok ya Bi kaç kere zehirlendim Bi daha tövbe ettim.Olanlarda uzak
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala cordeliaback ya havuç varken eşim tekrar tekrar havuç almış. Yenmiyor çürütmekte istemiyorum, Öyle bari yapayım dedim
nilikonunannesii cordeliaback aslında güveç yapacaktık ama güveç kırıldı yıkarken 😂 bizde tavuğa döndük 😄