ademe Tecrübeli annelerim oğlumun damakları şişti çok ağrısı var belli zaten sadece çıkmayan geride ki dişleri kaldı napabilirim el sürekli ağızda uykusundan ağlayarak uyanıyo ağrıdan
acemianne___ ademe genelde son dişler 2 yaşından sonra çıkar , erken olmuş , bizim de suan ilk azılar çıkıyor perisan durumdayız 17 aylık olacak , yapacak bir şey yok 😒
Bebislerhakkinda acemianne___ ateşi var ve hicbisey yemek istemiyor sizinde böyle mi sürekli ağlıyor ne yapacagmi şaşırmış durumdayim
acemianne___ Bebislerhakkinda evet bizimde öyle hiç bir şey yemiyor emzikle hep kasıyor sürekli ağlama modunda o kadar yorulduk ki su bir hafta
Bebislerhakkinda acemianne___ evet ayni durumdayım mesela şimdi aç uyudu uyandırıp yogurt pilav vermeyi düşünüyorum çünkü aksam sütünü içmiyor reddediyor bari karnı tok yatsa diye uyandırmak zorundayim..bir de yemezse boşuna uyandırmis olacağım tükendim gerçekten azı dişler cikiyor sanırım bizde de
Ftet 13 aylık benimde ya köpek dişi yada yanı çıkıyor ama dediğiniz gibi hiç bişey yemiyor benimki normal mi geceleri çok ağlıyor uyumuyor gündüzde direniyoe
acemianne___ Bebislerhakkinda Allah yardımcınız olsun , yerse verin , su diş döneminde yemek yedirmek cok zor çünkü ben başaramıyorum :(