trabzonlumom Feyekum aynı sorunu yaşıyorum oğlum eylülde 6 olacak çocuk ruh sağlığına götürdüm psikolojik dedi sabah ve akşam yemekten sonra mutlaka 10 dakika tuvalete oturtun ve tuvaletini yapmasını isteyin dedi
Feyekum burcakyerturk pedagog napacak ki goturmustuk daha önceleri hiperaktiflogi için birsey çıkmadı bilinçli hwrseyin farkında konuşuyoruz ediyoruz ama yok yapıyor yani hastaneye mi götürsem ki bilemedim
burcakyerturk Feyekum hastanede çocuk ergen ve ruh hastalıklarına götürün orda bi şekilde çözüme ulaştıracaklarını düşünüyorum
burcakyerturk Feyekum isterseniz önce normal çocuk doktoruna götürün sağlıksal olarak bi problemi yoksa sonra oraya götürün benim kide 6 yaş dolmak üzere o yüzden yapmaması gereken bi yaşta o yüzden belki psikolojiktir diye düşündüm
Feyekum burcakyerturk benim teyzemin oğlu kuccukwn baya 5 6 giderken baya baya altına kakasını yapardi saklardı bide bu kaçırıyor sadece ben kizmayim doye de ananeesini çağırdı banyoya ona söyledi
burcakyerturk Feyekum yani önce çocuk doktoruna alın yeni başladı yapmaya yoksa sonradan mı böyle oldu
Feyekum trabzonlumom işe yarıyor mu peki yemego çok yer abur cubur yer tutamıyor ondan mı yapıyor acaba diyorum bbilmiyorumyani
burcakyerturk Feyekum bence farkında olmadığınız etkilendiği bişe var o yüzden kaçırıyor siz bi doktora götürün de hayırlısı ile iyileşir
Feyekum burcakyerturk soruyorum mesala oyunm oynarken dalıyorum unutuyorum. dedi evett hep de oyun oynarken yakalıyorum evde gerçekten
burcakyerturk Feyekum çocuklar oyun oynarken yapabiliyorlar benim oğlumda araya çişini kaçırıyor oyuna dalınca o normal bişe sürekli her tuvaletinde yapmıyorsa bence bu bir problem değil