sadecoffeee incinavdar güneş kremi ince ama uzun kollu giyisiler,ince ceket hırka çünkü nisan da burda yağmur oluyor hafif serinlik oluyor günü gününü tutmuyor gerçi bi çok sıcak bi anda yağmur olabiliyor
crybaby incinavdar - [x] HAVLU [x] KIYAFET/çorap/mayo [x] MÜSLİN ÖRTÜ/battaniye [x] Bez/ 2 paket pamuk [x] Alt açma örtüsü [x] Ateş Ölçer [x] Calpol/fitil/dvit/gaz damlası [x] Silikon kaşık [x] Piyanolu oyun matı [ ] Park yatak [x] Ana kucağı [x] Kanguru [x] Nevresim [x] Pişik kremleri [x] ŞAmpuan /losyon [x] Kendi Deterjanı [x] Serum fizyolojik/şırınga / aspire ve ucu [x] Kamera [x] Silikon meme ucu/ emzik /mama/biberon [x] Bebek arabası /puset [x] Sinek kovucu [x] Emzirme yastığı [ ] Şarj aleti [ ] Duş jeli [ ] Diş fırçası [x] Havlular [x] Bebek çantası Direk kopyala yapıştır yaptım biz ilk üç aylıkken gitmiştik ☺️
crazywomen incinavdar müslin battaniye ve bu tarz kıyafetler al canım ateş düşürücü ateş ölçer ve tabiki güneş kremini iyi seç bebekler çok hassas oluyor ek gıdaya başlamıştır ki otelde senin için daha kolay olacak seçenek çok fazla kendin de hazırlayabiliyorsun gıdasını değerlendir bol bol bebek bezi götür hava değişimi sıcaklık derken sıvı alımları artıyor sık sık bez kontrolü yapacaksın gittiğin zaman diliminde hava iyi ama deniz dalgalı oluyor biraz bebek için uygun olmaz ama havuzun en temiz saatleri sabah biraz keyif yapmaya değer 8 aylık kızımla çokça sabahları havuza girdik ve havuz sonrası kesin duş aldırmayı unutma kloru arındır üzerinden şimdiden iyi tatiller
incinavdar Minikprenses_1 dahalık yapmadım bu hafta içi başlayacam artık sipariş vermeye tek tek uğraşamıyorum bizimkiler bebişinkiler toplu vereceğim☺️
Sogukbaklava incinavdar Güneş kremi, şapka, deniz oyuncakları ( kuma atarsınız oyalanır), ateş düşürücü ateş ölçer, mayo bez, mayo,
Minikprenses_1 incinavdar aldığınız şeyleri vaktiniz olursa paylaşabilir misiniz fikir olsun bizede 🥰
beybeyy incinavdar canım tam 6 aylıkken gittim Ateş düşürücü Şapka Ateş Ölçer Bol bol kıyafet Termos Deniz kenarında filan yatabileceği Puset ve benzeri Sinek için ilaç Güneş kremi Çocuğunuza özel battaniye örtü Mayo bez Tabi bide sevdiği oyuncaklar
Merhaba05 incinavdar bende 6aylıkken antalyaya gitmiştim. bol yedek kıyafet alın. Akşamları serin oluyo baya. Akşam için kalın kıyafet ve battaniye alın bebek arabasında uyursa sizde akşam bi yerde oturursanız diye. Güneş koruyucu alın bembeyaz olduklarından gölgede bile yanıyolar. Küçük şişme havuz alıp deniz/havuz kenarındaki duştan su doldurup içinde oynatabilirsiniz eğer oturmayı öğrendiyse. Ek gıdaya başlamadıysanız hiç başlamayın ya da tatilde ara verin çok zor oluyo çünkü yiyecek bişey bulmak. Havuza kesinlikle sokmayın. Denizede güneş tepede değilken kuma oturtup ayaklarını değdirebilirsiniz belki ama su ısınmamıştır hala soğuktur. Aklıma gelenler bunlar. Bide ilaç alın ateş düşürücü önemli.