glnrclskn pogacayanaginannesi Ben de uzun dönem için puzzle dolap magnetleri alıyorum. Şu an diş kaşıyıcı mısırı aldık. Sadece onunla oynuyor. Benim oğlum da 4 aylık. Çocuk akademisi oyuncakları ve kitapları gayet iyi oraya bakabilirsiniz isterseniz
pogacayanaginannesi glnrclskn çocuk akademisi kitaplarından alacağım dolap magneti de bakıyorum teşekkür ederim
sencokbiliyon pogacayanaginannesi yürüme arkadaşı almıştım. Onunla oynamayı çok seviyor. Tutunup ayağa kalkıp yürümesinden ziyade, oturduğu yerde oyıncaklarıyla da oynuyor. Bunun dışında evde pek çok oyuncağı var ancak hiç birisi ilgisini çekmiyor. Eğitici köpekçik filan aldım. Kaldırdı attı bir kenara yüzüne bile bakmıyor. Evde mama kaşıkları tabak çanak en sevdiği oyuncaklar 😀
Kitsu Fisher Pricen hışırtıli kitabı, eğitici köpekcik , Clementine tavşan, oyun halısı.. bizde en çok dikkatinu çeken bunlar. Mümkün olduğunca tv açmıyorum bu aralar müziği bile ficher Price dj arkadaşımdan açıyorum. Kurtarıcı oyuncaklar bence bunlar
meleklerinannecigi pogacayanaginannesi scootr tavsiye ederim canım bix aldığımızda 400 tl gibi bişiydi şimdi 700 olmuş belki daha da artmıştır üstünden inmiyor evde kullandık uzun süre yeni yeni dışarı çıkartıyorum 3.5 yaşında
MayaliHamur pogacayanaginannesi valla veriyor uzun yıllar kullanılabilcek bir oyuncak ben trendyol satıcısından kupon indirimle 900 e aldım geçen ay
pogacayanaginannesi bikaracaailesi evet ordan cırt cırtlı kitap almayı düşünüyorum bende ilerleyen zamanlarda diğerlerini de alırım
pogacayanaginannesi oylesinebiri__ teşekkür ederim hışırtılı kitap alabilirim ses çıkaran herşey çok ilgisini çekiyor kızımında
pogacayanaginannesi themuhtesem ses çıkaran herşey ilgisini çok çekiyor lego da alacağım teşekkür ederim