Pelin232323 Çok balık tüketmediğimiz için ( oğluma haftada bir ayrı yapıyorum) möllers balık yağı aldım. Doktorumuz haftada 2 balık tüketmiyorsanız vermemizi önerdi. Ama asla içiremiyorum, yemeğin içinde de istemiyor. Nasıl alıştırdınız veren anneler…
burcakyerturk Pelin232323 oğlum sadece limonlu şunu içiyor sevmiyor ama içmek zorunda yapacak bişe yok
Pelin232323 acemianne___ 19 aylık. 1 yaşından sonra önermişti doktor ilk zamanlar çok sorun yaşamıyordum kaşıkla direkt alıyordu arada da son zamanlarda istemiyor .
acemianne___ Pelin232323 anladım iştahsız bir çocuk annesi olarak tavsiyede bulunsam keşke , yemeyen içmeyen çocuk ne yapsan da olmuyor , bu hafta bende almayı düşünüyorum balık yağını , iştaha kiloya etkisi oluyor mu ?
Pelin232323 acemianne___ ekstra etkisi varmı bilmiyorum maalesef bizde çok büyük kilo sorunu olmadı şu ana kadar. Ama bence takviye olarak kesinlikle kullanılabilir. Bizim çok fazla balık kültürümüz yok ama çok faydalı tabi
Pelin232323 kimbumadam doktor möllers önerdiği için direkt onu aldık aslında ama baktım olacak gibi değil söylediğinizi de deneyebilirim
lawyer35 Pelin232323 ay bende aynı dertten muzdaribim. Benimde oğlum 15 aylik icirmiyor dökülüyor hep. Limonata portakal suyun da tadı belli olmuyor mu içiyorlar mı yani