Sltan 10 yıldır ehliyetim var arabamizda var ama ben aktif suremiyorum pazara markete gidiyorum 10 dakikalik mesafelere ama uzun yola çıkamıyorum parkta falan sorun yaşıyorum direksiyon eğitimi almalimiyim yoksa böyle böyle ogrenirmiyim
2erkekannesi2021 Sltan bence böyle böyle öğrenirsiniz sonuçta kısa mesafelere gidip park yapıyorsunuz uzun yol daha kolay olur sizin için
Kuzeymomss Sltan bende uzun yolda kullanıp pazara markete gidemiyorum 🤦🏼♀️ ehliyetimi alalı 4 5 ay oldu , 2 3 saatlik yolda kullanabiliyorum ama şehiriçi elim ayağıma dolaşıyor
NariNariKiminYari Sltan uzun yola çıkmak daha kolay mahalle arasında kullanabiliyorsan uzun yolda hayli hayli kullanırsın. Park etmeyi de deneye deneye alışacaksın. Boş bir park alanında duba gibi bir şey koyup sanki iki arabanın arasına giriyormuş gibi deneyebilirsin
dayes Sltan pratik yaparak pekiştirebilirsiniz, uzun yola neden çıkmıyorsunuz trafiğe karışmaktan falan mı korkuyorsunız
GezginPaNDa Pazara giden yola da çıkar. Yanınızda iyi bilen biri ile pratik yapın. Maddi imkan varsa hoca desteği de güzel olur
GezginPaNDa Pazara giden yola da çıkar. Yanınızda iyi bilen biri ile pratik yapın. Maddi imkan varsa hoca desteği de güzel olur
Sltan Kuzeymomss benim tam tersi hiç çıkmadım uzun yola 20 dakkalik yola bile gidemedim ama mahalle arası pazar market gidiyorum korkuyorum uzun yola
Kuzeymomss Sltan mahalle arası kullanıyorsunuz bence uzun yolda yapabilirsiniz. Ben Tekirdağ’da oturuyorum , Tekirdağ’dan Edirne’ye İstanbul’a falan gidiyorum. Markete hastaneye o tarz yerlere de çıkıyorum ama çok stres yapıyorum
2erkekannesi2021 Sltan aslında uzun yol daha kolay 45 dk 1 saatlik yola cıkmayı deneyin Bi sefer sonrası gelir allahın izni ile
Sltan Kuzeymomss valla keşke bende siz gibi şehir şehir gezebilsem annemlere bile gidemiyorum 1 buçuk saat arası
Kuzeymomss Sltan Bence yaparsınız :) mahalle arası kullanabilen biri rahatlıkla şehirlerarası da kullanabilir. Kendinize güvenin 🥰