Deletedmom_897 Evet güzel anneler daha önce uzun yıllar çalışma hayatım oldu .Simdi ise home office istiyorum. Kariyer nette baktim doğru düzgün iş ilanı bulmadım bu tarz ilanlar için nereye başvuru yapmam gerekir .🥰
Rabiiul Deletedmom_897 çoğu yer müşteri temsilcisi arıyor ama evden de herkesi tercih etmiyorlar , mesleğiniz neydi
[silindi] Deletedmom_897 ben şimdi ücretsiz izindeyim ama normalde hibrit çalışıyorum. 2 hafta ofis 1 hafta ev şeklinde. Kariyernette gönlünüzce bulamadıysanız linkedln bakabilirsiniz orada da çok ilan oluyor.
Deletedmom_897 Rabiiul Halkla ilişkiler uzmanıyım aslında. Özel okullarda görev yaptim .Kızım olduğu için evden çalışmayı düşünüyorum
tgcyi Deletedmom_897 bende ayni sekilde halkla iliskiler sorumlusuyum ozel okulda calistim ayni sekilde calismayi bende dusunuyorum ama yok bulamadim, musteri hizmetleri icinde bilgisayar filan lazim oda bende yok 😁 bekleyim burda bakalim ne fikirler gelecek
Prensesim44 https://hepsigorev.com/kayit-ol?ref=80139328 Bu uygulama çok iyi güzel kazanç oluyor Twitter Facebook YouTube Instagram tiktok görevleri oluyor puanlar biriktikce kazanç oluyor. Çocuklu olup evde oturduğum yerde eşime destek oluyorum 🥰
Winnithepooh Prensesim44 merhaba bir çok site oarayi vermiyor yada ödemede IBAN olmuyor bu nasıl acaba güvenilir mi