ayisit OLaaBalito_ sadece bu harcasa iyi. Tonlarca atığı akarsulara denizlere dökenlere ne demeli? Evde kullandığımız kızartma yağlarını lavaboya dökenler?
OLaaBalito_ ayisit yaa çok üzüldüm insanlar saçma sapan sorular soruyor görsel oluşturmak daha çok enerji harcıyormuş ve bende yaptım dün görsel 🥲 Yağ akarsu olayı zaten başlı başına çok acımasızca insan kendine neden bunu yapar anlamıyorum.
ayisit OLaaBalito_ dünyada bilmediğimiz başka neler su harcıyordur kim bilir. Bunları başka türlü soğutamazlar. Yangın çıkarsa daha fazla su harcamış olurlar bi de o yönden bakmak lazım
kahvekolik_ Aynen, her bir soruya yanit verebilmesi icin baska makineler calisiyor ve calistigi zaman makineler asiri derecede sicak oluyor. Asiri isinmaya karsi bol bol su harciyorlar. Dusunsene gunde kac soru geliyor chatgbt’ye makineler buna dayanmaz 😂
OLaaBalito_ ayisit evet öyle bizde az kullanmaya gayret edelim demek istedim boş kullanmak zarar bunu öğrendim bugün
tamamdanolmuss tamamdanolmuss yani şu am bu uygulamayı kullanırken internette takılırken video izlerken her an su tüketimi oluyormul maalesef