-Azize123 Yeni hamile olduğumu öğrendim hamileyken şeker olur mu pcostan kaynaklı zarar verir mi bebeğe dikkat mi etmem gerekiyo daha doktora gitmedim
Tutaste_ -Azize123 hiçbişey olmaz bebeğe ama yemene içmene dikkat et ben etmedim hayvan gibi oldum süt olsun dıyede yedim yarma gibi geziyorum
Bisse Bnde pcoslu hamile kalmıştım hiçbir sorun yaşamadım kilolu olmama rağmen ekstra kilo almadım ilk 6 ay. İlk 4 ay zaten kusmaktan yiyemedim sonra da sağlıklı beslendim elimden geldiğince. Hayatımın en sağlıklı 9 ayını yaşamıştım çok özlüyorum o günleri 🥲 -Azize123
ibis -Azize123 bende bu şekilde imkansız gözüyle bakılırken hamile kaldım. Hiçbir sorun yaşamadım hamileleğimde çok konforlu geçti ne kusma ne mide bulantısı. Tabiki ister istemez yorgunluk oluyor ama inanın çok kolaydı🌸🌸🫠 sevgiler. Sağlıcakla kavuşun.
momas -Azize123 bende şeker yoktu hamileyim diye ekstra yemedim canım da istemedi yine 2 öğün yiyordum 10 kg aldım doğum yaptım 14 kg verdim
ibis -Azize123 ben diyet vs yapmadım. İstediğim her şeyi yedim içtim 60 kilolayla hamile kalıp 84 ile doğuma girdim. Ama bence yinede dikkat etmekte fayda var tabi.
ikrakuss -Azize123 öyle bir problem yaşamadım çok şükür, şeker yükleme testi felan da yaptırmıştım gayet normal çıkmıştı herşey