bky7 Bebeğim 2.5 aylık memeyi ilk 5 dk hevesle emiyor sonrasında vücudunu bükerek kıvranarak ağzından atıyor ağlamaya başlıyor çok yoruldum sürekli bir sağ bir sol meme yapıyorum geçmiyor. Reflü mü gaz mı anlayamıyorum böyle olan anneler ne olur yardım edin
benseninanonim bky7 benim bebegim de oyleydi gazdan oyle yapiyor emzirirken aglayinca kaldirip ust gazini cikarin sonra emzirmeye devam edin bizde az da olsa ise yariyordu ve gaz damlasi kullaniyorduk
digcea bky7 alerjisi olabilir mi? Genelde alerjik bebeklerde emme reddi oluyor . Bizim alerjimiz var ve aynılarını yaşıyoruz kesinlikle emmiyor . İlk 5 dk okey sonra kıvranıyor ve karnı gurulduyor 🫣🥹
acemiibirann Ya gaz olunca bide midesi rahatsız olunca benim de öyle yapıyordu yay gibi kafası arkada, ayağa kaldırıp bi ağızdan gaz çıkartıp da deneyebilirsiniz ama bence sürekli sağ sol meme yapmayın sürekli ön sütü alan bebekte daha çok gaz olurmuş daha rahatsız eder
bky7 acemiibirann yapmak istemiyorum ama çığlığı basıyor bir yandan memeyi bırakmakta istemiyor ağzıyla alıp alıp bırakıyor diğer memeye geçince ordan bi anda çok süt gelince orda da bi süre emip yine başlıyor ağlamaya
bky7 benseninanonim gaz damlası kullanıyorum nurse harveys aslında gaz da çıkarıyor alttan ama anlamıyorum
benseninanonim bky7 biz de onu kullaniyorduk maalesef bebekler ne kadar gaz cikarsa da yine de gazlari oluyor
melomom1 digcea benim bebe de emerken degil ama mama icerken karni gurulduyordu 30 gunluguz doktora soyledigimde karin guruldamasi bebeklerde guzel birsey doyduguna isarettir demisti ☺️
eind Aynı durumu yaşıyorum, doktorumla görüştüğümde bebeğin ön sütün tadını seviyor son sütün tadını sevmiyor olabilir, böyle durumlarda hırslandırmak yerine bebeğini birkaç dakika sakinleştir aynı göğüsten emzirmeye devam et dedi bunu uyguluyorum
bky7 evsdmt bebeğim şu an 9 aylık. Sürekli olarak bıkmadan teklif ettim ben. 4. Aydada aynı meme reddi oldu şırıngayla vs hep teklif ettim o sırada sütüm de azalmıştı stresten. Sağım yaptım sürekli sütüm artsın diye, Israrı bırakmayınca bebeğimde 2-3 hafta sonra düzeldi. Bir daha da olmadı