princess-mom Merhabalar burun estetiği olmak istiyorum olanlar var mı doktor önerisi fiyatlar nedir birde yaz geliyor şuan olmam mantıklı mı ?
Gme1709 princess-mom eşim geçtiğimiz Eylül ayında oldu. Ankara’da bi devlet hastanesinde 40 bin liraya oldu. Kışa denk geldiği için çok rahattı
merilla1 princess-mom esim geçen sene mayıs ayında oldu 60 bin tlye çok rahat atlattı yüzü doğru düzgün morarmadı bile 10 gün sonra işine başladı
NariNariKiminYari princess-mom benim doktorumda sanırım 2 ay önce uzaktan akrabamız oldu 70 bin vermiş. Yazın olmanızı asla tavsiye etmem. Güneşten korunmanız gerekiyor bir de kanama olabiliyor. Kışın daha sıkıntısız geçirirsiniz
Asyaveannesi04 princess-mom Ben 4 sene önce İstanbul memorial da Arda Pelene oldum çok memnun kaldım şuan fiyatı 150binden aşağı değil ama Arda hocanın ve kışın olmuştum yazın baya zor ödemi vs
momas princess-mom burun amaliyatı genelde kışın oluyor ben 6 sene önce 15 bine oldum doktorum ozan balıktı. En son 5 bin € olmuştu fiyatı. Kardeşim oldu 2.5 yıl önce buğra cengize 45 bindi
leylaaksuu princess-mom ben 2020 de olmuştum devlet hastanesinde çok memnunum hiç ağrım olmadı morarmam oldu ama 2 gün sürdü iyi ki olmuşum yinr olsa yine olurdum 😂