meryss Bebeğimin iyice emip doyduğundan emin oluyorum ama emdikten sonra mama da içiyor normal mi yoksa doymuyor mu demek ??
hazal_karaca meryss verirseniz içer🌸 kilo sebebiyle başladıysanız veya kilosu yerindeyse azaltabilirsiniz
Birsaripapatyaannesi meryss Eğer emziriyorsanız asla mama vermeyin. Meme reddi yapıyorlar üzgünüm hangi biberonu kullanırsanız kullanın.. Biraz sadece anne sütü ile takip edin bebeğinizi bence
meryss hazal_karaca bu ay fazla bile kilo almış ama hala mamayı içince emdikten sonra şüpheye düştüm :)
meryss Birsaripapatyaannesi ilk başta kilo alımı az diye başladık , sütüm çoğalınca düzeldi doktorumuzda azalt veya kesebilirsin dedi , ama biliyorsunuz annelerimiz:) benim annemde sütle doysaydı mamayı içmezdi diyor bende şüpheye düştüm o yüzden aslında
zekan Benim oğlumda iki buçuk aylık sütüm artmadığı için mama takviyesi yapıyorum doyduğu zaman biberonu diliyle itiyor istemiyor. Sizde de bu durum oluyorsa ordan anlayabilirsiniz doyduğunu . Memeyi yorulduğunda da bırakabiliyor
meryss zekan bizimkide 2.5 aylık bazen itiyor bazen içiyor ama sadece sütlede huzursuzluk yapmıyor bezide iyi ıslanıyor