Kitsu Bebeğim ilk doğduğunda bıngıldagi erken kapanıyordu doktorumuz kullanmayın dedi. Sonrasında iki farklı doktor kullan dedi fakat ben kullandığımda sanki bebeğime sancı yaptı. Bende tamamen kullanmayı bıraktım. Kendim d vitaminine alerjim var o yüzden çok üstünde durmadım. Bebeğim 3 buçuk aylık bir şey olur mu benim gibi kullanmayan var mı
myavocado Kitsu diş gelisimi, kemik gelişimi ve pek çok şey için kullanılması gerekiyor, mutlaka kullanın. Doktorunuza iletirseniz bir çözüm bulunur, temiz içerikli farklı markalar dener, dokunmayan bir tane illa ki bulursunuz diye düşünüyorum
aysegul_my Kitsu biz d vitaminine 3 günlükken başladık o damladan sonra bebeğime çok gaz yaptı çok ağlayan bı bebek oldu vermem gerektiginide biliyorum kemik ve diş gelişimi için çok önemli gaz damlasi verdikten sonra bu sorun kalktı siz relactaz gaz damlasi kullanın baya gazına iyi geliyor o damlayida vermelisiniz diş ve kemik gelişimi icin
Tugba19_ Benim bebeğime de öyle yapmıştı hatta aşırı gaz ve kabız oluyodu huzursuzlanıyodu. 1. Ayda haftada bir kullanmaya başladık 3. Aydan beri de 2 günde bi veriyorum şu an 4 ay 13 günlük ve bi sıkıntısı yok doktor bu şekilde ilerletiyor bizi . Sizde doktorunuzla konuşabilirsiniz . Vitamin çok önemli ama tamamen bırakmayın.
Kitsu Tugba19_ benimde bebeğim kolik çok gazliydi şuan biraz daha iyi gibi geçiyor gibi kullandığınız düzen mantikliymis aslında teşekkürler
Kitsu myavocado evet bulurum ben çok üstüne düşmedim iki kere verdim aaa dokunuyor bu dedim vazgeçtim. Bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum 😔
Kitsu aysegul_my dişe ve kemik gelişimine etkisi olduğunu bilmiyordum desem inanır mısınız Gaz sorunu azaldı gibi de kullandığınız marka ve acaba alayım eczaneden
aysegul_my Kitsu d vitamini için diyorsan ocean eğer gaz damlasi diyorsan relactaz die damladan al eczaneye sorarsın bu gaz damlasi çok iyi benim kızım sabahlara kadar ağlardı hiç uyuyamazdi bu damla sayesinde çok rahat etti uyku nedir bildik yani
Kitsu brc1a bugün yine vermeyi denedim yine sancı yapti. Sizin yorumunuzdan sonra baktım ay çiçekliymis. Hiç bilmiyordum teşekkürler
brc1a Kitsu Rica ederim umarım işe yarar birde probiyotik kullanın kaleidon probiyoktik diyr günde 6 damla çalkalayıp ağzına damlak benimkinin gaz sancısı kesti
fidanylcn Kitsu benim bebeğim iki aylıkken fark ettim d vitaminin gaz yaptığını iki ay acılar içinde ağlamış çocuk anlamamışım o günden beridir bıraktım bazı bebekler d vitaminini sindiremiyor 4 aylıkken denedim yine iki gece sabaha kadar uyumadı 8 aylık olucaz ciddi bir sorun yok şu anlık
pimpiriklianne43 Kitsu ben kızımda kullanmıştım düzenli dişleri çok saglikli arkadaşım kullanmadi çocuğun dişleri çok geç çıktı falan dişleriyle ilgili başka sorunlarıda olmuştu galiba d vitamini kullanmadığı için demiş doktor
Kitsu pimpiriklianne43 çok bencilce olcak ama dişlerinin çıkmasını istemiyorum geç çıksın istiyorum 😂 göğüs yaralarım var hatta bir göğsümde kopma var o derece dışı çıkacak diye aklım çıkıyor 😂 Şaka bir yana teşekkür ederim önemliymis demekki
pimpiriklianne43 pimpiriklianne43 ya çocuğun bazı dişleri baya geç çıkmıştı galiba tedavi falan görmüşlerdi diye hatırlıyorum 12 yıl önceydi sadece arkadaşıma kızdığımı hatırlıyorum niye vitam8ni icirmedin çocuğa diye