babyandmom_ miniktarantula Bizde de aynı şey mevcut. 2. Ayında tekrar getir keseceğim demişti doktorumuz. Emmede bebeğim değil ben sıkıntı yaşıyorum. Göğsümü çiğneyerek ve sadece ucunu alıyor bu şekilde emiyor
songull12 miniktarantula daha yeni 3 aylık olduğu gün kestirdik 😊 çok şükür çok rahat oldu hiç korkmayın 1 saniyede bitiyor. Emmesi kuvvetlendi çok şükür
miniktarantula babyandmom_ emebildi mi Benimki boşaltamadı 1aylık Zaten çekişi yavaş Bitiremeyince doymadı ememedi tam
babyandmom_ miniktarantula ilk 20 gün çok zorlandık. Sağım yapmak zorundaydım hep. Şuan boşaltıyor göğsümü bir sıkıntı yaşamıyorum. Dediğim gibi o değil ben sıkıntı yaşıyorum çiğneyerek emdiği için
sinemiss1 miniktarantula çok zorlanıyorduk aşırı saatlerce emmeye çalışıyordu sonra biberona alıştı kesincede bidaha emmedi
miniktarantula babyandmom_ emzik veriyorum Hala sağarak doyuruyorum ama biberona alıştı galiba emmiyor beni
miniktarantula sinemiss1 bende bunu yaşamak istemiyorum Yol yakınken hemen halletmek istiyorum Şuan emmiyor zaten