Zombi 18 aylık işaret parmağını kullanıyor, komutları alıyor, hiç kelime yok ,insanlrdan çok korkuyo çok agliyo , doktora gotyrmedik daha ,otizm olabilir mi
balli_cilek Zombi bu konuda yorum yapıp yanlış yönlendirmek istemem ama üstte kalsınnbilen biri illaki vardır
Papatya-eylul88 Zombi baba vs.demiyormu.konusuyordu sustumu.yoksq hiç mi konuşmadı.belki geç konuşacaktir
Papatya-eylul88 Zombi soyeldiklerinizi algıliyorsa. Sorun yoktur bence diger becerileride varmiş.mesela ornek veriyorum çantasini getir dediginuzde diger odadan getirirmi veya bi oyuncagini.belki geç konuşucaktır olabilir yani
Sogukbaklava Zombi 15-16 aylık jargon konuşma vardı.ilgisizdi . Aile hekimine kızımla tanıssın die götürdüm aile dostumuz gibiydi. Kızıma baktı biraz ekran mı izliyo dedi evet dedim hemen kes 3 ay sonra haber ver bana dedi( şmdi yönlendirsem rapor verebilirler demisti. Ben ağla ağla içim çıktı anında bıraktırdım ekranı. Aylarca park bahçe gezdik hastalık ve ameliyat sürecimde çok fazla maruz kaldı ekrana. Ekrandan uzaklastıkça tepkileri düzeldi. Tam net hatırlamıyorum ama 19 20 aylıkken kelimeleri vardı. Maşallah diim 2 yaşında olması gerektiği gibiydi. Memlekete gittim yasıtlarıyla çok fazla zMan geçirdi onun sayesinde toparladı
51727846 Zombi anne baba dede diyormu benim kızım da 3 yaşında konuştu psikoloğa götürmüştük göz teması var otizim değil demişti konuşması için de kreşe veya oyun yerlerine götğrün demişti yani akranlarıyla oynuyormu oyun
Sogukbaklava Zombi parka gidecek yasıtlarıyla zaman gecirecek oyun oynayacak . Lütfen elinizden geleni yapın çalışıyosanız başkası bakıyosa tv internet herseyi kaldırın.
Zombi Sogukbaklava çocuk benim değil, aliesi de anlamiyo , konuştum kaç kere geç konjsur deyip konuyu kapatıyorlar