Wq-45 Kızlar kızım 24 aylık ve gece beslenmesini kesemiyorum , 2 gündür mama değil ama devam sütü vermeye başladım daha öncesinde gece devam sütü de almiyordu. Buna benzer bir durum yaşayanlar yada gece beslenmesini nasıl kesebilirim fikri olan var mı ?
SuMisalii Wq-45 uykuya geçmeden önce verseniz? Kendisi mi kalkıyor içmek için yoksa siz mi uyandırıyorsunuz?
Tuuggccee Wq-45 bende bugun memeyı bıraktırdım 21 aylıgız henuz uykuya gecmedı az once bı kase ygurt vorbası ıctı gece ıllakı bıswy vermemız gerekıyor mu acaba bende merakedıyorm genelde emdıgı ıcın herhangı bısey kabul edermı blmıyorum hıc vermesek bısey olmaz heerjalde degl mı
Wq-45 Kdm anladım canım herkes gece beslenmesini kes diyor ama kızım uykusunda miziklaniyor o zaman verdiğimde de içiyor. Peki gece uyutmadan önce gece mamasi yapıyor musun ?
Wq-45 SuMisalii ben uyandırmıyorum kendisi sadece uykusunda miziklaniyor o zaman veriyorum 1 kez sonra uykuya devam ediyor
SuMisalii Wq-45 uyumadan önce tok tutacak bişeyler yedirseniz ya da gece maması yapsanız belki bırakır gece beslenmeyi.
SuMisalii Wq-45 muhtemelen alışkanlık haline getirmiş bıraktırmak zor olacak gibi görünüyor. Ama şu şekilde deneyebilirsiniz mızırdandığın da süt yerine su verebilirsiniz belki zamanla bırakır.
Wq-45 Tuuggccee aslında olmaz ben kendim hemşireyim ama terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya o şekildeyim 😂
Tuuggccee Wq-45 evet genelde oyle olur zaten😀 ay allah bızm yardımcımız olsun dıyelm ozaman bırı bıtıyor bırı baslıyor ne zor gelıyor vallahı
Tuuggccee Wq-45 daha oncede kalkıstım bu ıse dayanamadım verdm ozaman benmkı suyu falan kanul etmedı yattı uyudu 😀 bu sefer kararlıyım ama ınsallah hayrlısı olur denıcem bende😀🙏
minnoskiz Wq-45 kızım 15 aylık gece 10 dakikada bir uyanıp meme istiyordu bugün tam 3 gecedir sabır taşı sürdüm ilk gece çok zorlamadi ama dün geceyi asla hatırlamak dahi istemiyorum benim içinde onun için de çok kötü bir geceydi inşallah bu geçe öyle birsry olmaz