Leylaarslan72 Oğlum 11 aylık çok kötü öksürüyor zaten 1 haftadır burnu tıkalı ama ben serum fizyoloji ile açıyordum dünden beri de öksürük başladı buhar veriyorum yok pekmez verdim yok burnunu açıp duruyorum başka ne yapabilirim öksürükten bugün hiç uyumadı
aslhnkrts Leylaarslan72 çok geçmiş olsun benim kızda da öksürük var ılık su koyup veriyorum biberona bıgazı kuru kaldıkça daha çok öksürüyor sanki
tospikannesi_ Leylaarslan72 soğana karanfil batırıp koyun baş ucuna Sarımsak rendeleyin zeytinyağına dolapta 2 saat kalsın sonra yağını ayağının altına sürün yatmadan bol bol evi havalandırın
Leylaarslan72 aslhnkrts sizede geçmiş olsun gerçekten anlam veremiyorum iyileşti tam dedim hoppp yine valla bende verdim ama hala öksürüyor bugün 1 saat toplasan uyumadı yavrum
aslhnkrts Leylaarslan72 keşkem hiç hasta olmasalar benimki de çok tıkanıyo kaç gündür perişan ilaç varsa kullanın bizim bugün 4. Gün biraz daha iyi gibi öksürük dışında . Bana burdan biri ıhlamur dedi benim kızım 1 yaşında omu verdim az su katıp . Elmayı rendeleyip az tavada döndürüp onu yedirdim
Leylaarslan72 aslhnkrts tospikannesi_ aaa evet ilk oğluma yapıyordum sarımsak zeytinyağı akıl mı kaldı 2 çocuklar çok saol 🙏 karanfilde yapayım inşallah yarar işe
Leylaarslan72 aslhnkrts valla götürmedim hastaneye bende az bşrşey adaçayı yaptım ama bana mısın demedi
tospikannesi_ Leylaarslan72 biz o şekilde atlatıypruz malesef hastaneler beter durumda doktorumuz böyle durumda asla gelmeyin salgın var yataklar dolu resmen diyor geçmezse en son ilaç veririm diyor. Ama düzenli yapımda 2 günde geçiyor Bol bol havalandırın evi
aslhnkrts Leylaarslan72 hastanelerde zaten yer yok o kadar feci durumda ki herkes hafta içi polikliniğe götürmek daha mantıklı
Asafsbn @Leylaarslan72 peteği açık ise kapatın öksürüğü tetikliyor ak günlük sakızı eritip buharına pamuğu tutup göğsüne sırtına koyabilirsiniz biraz olsa rahatlatıyor oğlum 3 yaşına girecek sürekli durum bu şekilde malesef geçmiş olsun ufaklığa 🎈
Leylaarslan72 Teşekkür ederim şimdi soğana karanfil yaptım koydum inşallah rahat eder hepinizin ilgisi için teşekkür ederim kızlar 🙏🙏
momshe Leylaarslan72 sırta iyot kafesi iyi geliyor. @hasanhusnueren instadan takip edebilirsiniz bir de udi hindi yağı da iyi geliyor. Ben sabah akşam 1 çay kaşığı içiriyorum. Soğan karanfili her gün odasında yenileyin baş ucuna koyun uyurken