KendiEvimdeDeplasmandayim Bugün rota ve iki menenjit aşılarını olduk. Ateşi 37 buçuk civarı çıkıyo. Calpol verdim. İlk defa ateşi çıkıyo kızımın bilmiyorum o yüzden. Zıbınla yatırıyorum şuan üstünde müslin örtü var sadece oda 25derece şuan. Üşür mü sizce böyle mi kalsın
Gokturkmom KendiEvimdeDeplasmandayim ateşi varsa üşümez zaten zıbınla bile yükselebilir dikkatli olmalısınız.Soğuk uygulama yapın 38leri görürseniz
KendiEvimdeDeplasmandayim 8gibi uyurdu mızmızlık ve uykuya direnme de var uyuyo 10dakika sonra kalkıyo tekrar
KendiEvimdeDeplasmandayim Gokturkmom 38olmadı hiç şuan düşüyo gibi biraz daha yükselirse soğuk uygulaması yaparım. 37inin altına düşerse giydireyim mi peki yoksa kalsın mı böyle
Gokturkmom KendiEvimdeDeplasmandayim bizde rotada ateş olmamıştı ama menenjitte 2güne yakın ateşliydi gece zıbınla yatırıp üstüne müslin örtmüştüm sabah ateşi geçti diye giydirdim yarım saat geçmeden yine ateşlenir gibi oldu takip etmek lazım sürekli düşse bile takip edin sürekli
Gokturkmom KendiEvimdeDeplasmandayim rotadan dolayı da bir hafta on güne kadar sulu kaka yapabilir çok normal hiç endişelenmeyin 😍 size de geçmiş olsun
Gokturkmom tahin 2.ay aşısında 2 güne yakın sürmüştü ateşimiz 6saatte bir calpol vermiştim ama takip edin yükselmeye başlarsa verin
tahin Gokturkmom biraz zorluyor önceki günlerde de atak gibi bişey vardı komple omzumdaydı şimdide kucaktan inmek istemiyor amam evet ateş olmasın iyi olsunda 🥰