silahincer Büyük çocuğum küçük olanı yere fırlattı üst damağı ve dudağı patladı çok kanıyor acil e gidiyimmi
ccccc silahincer Şöyle sorulara sinir oluyorum çoçuk düşmüş kan içinde siz buraya yazıyorsunuz allah akıl versin gerçekten
GezginPaNDa Başının üstüne Veya arkadan darbe aldı mı yoksa sadece dudak kısmına mi geldi ? Çocuk kaç aylık, sert bir darbe aldığını düşünmüyorsanız gözlemleyin fışkırır tarzda kusmaz ise doktora gerek yok ama yine de İmkan varsa en iyisi doktora gitmek
silahincer denizalismom hemen götürdüm şu ran uyandı saat 23:30 da uyumuştu şu an saat 02:00 yarım saattir kırmızı balık dinliyoruz yoksa aralıksız ağlıyor ve ağzı yine kanadı
silahincer Ayshenn hastaneye götürdüm klamoks antibiyotik yazdılar travma olmasın diye dikiş atmadılar şu an gecenin 2 si uyandı asla emmiyor sürekli ağlıyor kırmızı balık açtım tv den onu dinleyince biraz sakinleşti bu şekilde giderse sabah tekrar hastaneye gideceğim
silahincer Ayshenn sabaha kadar emmedi sabah biraz dudağının şişi inince emmeye başladı artık emiyor teşekkürler ☺️