momas Kızlar yaa gider tıkanmış 4 tane lavabo açıcı döktüm asla açılmadı yıkandım resmen göl oldu duşun içi hiç açılmadı. Napıcam neyle açılır bu daha etkili bir yöntem ya da başka bir madde var mı bildiğiniz ?
deryaren momas aynısını yaşadım canım nalburlarda gider açıcılar oluyor onlardan al daha etkili benimki öyle açıldı
oylesinebiri__ momas lavabo açıcı tablet olan çok güzel açıyor tıkanmış klozeti açtık onunla birde plastik lavabo açıcılar var onlarda işe yarar
kuccukpremsesinannesi momas bizdede olmuştu ne yaptıysak açılmadı prox-300 diye birşey vermiş nalbur eşime baya ağırdı ama anında açtı gideri
-_-hUysUzvetatlikadin momas jel olanlar da baya işe yarıyor ayrıca bolca karbonat üstüne bolca sirke döküp hemen ardına kaynar su dök inan içindeki pislikleri eritiyor benim bi dışa taştı sonra açıldı şimdi hep yapıyorum sürekli lavabo açıcıları kullanmak mahvetti beni
momas deryaren ah sağol tatlım tamamdır alayım genel borular sıkıntılı sanırım uzun zamandır su yavaş bugün hepten durdu su gitmiyor
deryaren momas oda acmazsa gider açıcılar gelir tel gibi bisey sokuyor makineyle çalışıyor hemen açılıyor annemin öyle olmuştu ne yaptiysak açılmadı adam geldi 2 dakikada açıldı
momas deryaren ayy evet instada görmüşüm valla insanlar herhalde peçete bez atıyor anlamadım 1 yıldır tıkalı