Aminem Saglık ocagı kan için verdi ama Bi çok kişi kullanma diyor sebebi ne burda da gördüm aman kullanmayın diyenleri sbebini meral ediyorum
cerennaslann Aminem kan sayımını yaptırın sonuca göre içeriği daha temiz dan ilacı başlarsınız ama öncelikle kan sayımınızı yaptırın derim.Bizde kullanmadık sonuçlarımız yeterli düzeyde olduğu için
Deletedmom114 6 ay'a kadar sadece anne sütü su bile vermeyin diyorlar ama bebeğimizi zehirlememize müsade ediyorlar 🤷🏻♀️
Ikrazumra19 Aminem paraben var ben hic kan.ilaci kullanmadim 19 aylik suan doktorumuz gerek yok degerleri normal dedi
Deletedmom114 Aminem Aile hekiminin verdiği kan damlasının içinde paraben var ve çok tehlikeli bir madde biz ki ıslak mendilinin içinde paraben olmayanları tercih ediyoruz..
[silindi] Bende kullanmıyorum. Saglık ocagının verdiği Hem kan ilacını hem demir ilacını.. Hata mi ediyorum bilmiyorum ama göz göre göre de çocuğuma zararlı bişeyi veremem.
Minakanne Bizede dün verildi 6 damla yazdı üzerinde ama yoğurtla verme dedi her gün vermemi söyledi tadında sevmez dedi ama ver dedi
Denizinannesiii Vegaferon veriyor sağlık Ocağı bende kullanmadım sidefer kullandım sonra kansızlığı yüksek diye hastane sidefer yeterli olmaz vegaferonu kullan sen dedi bende panikle başladım ama keşke dinlemeseydim çocuğumun dişleri siyahladı resmen 😣
37nur Benim kızımda 5 aylık bizede sağlık ocağı verdi devit te kullanıyorum ama bunu ara ara kullanıyorum ben paraben zararlı evet ama sizce bu ilaç zararlı olsa sağlık ocakları neden versin