koruk kalkbircaykoy 1 fıs muhtemelen 1 ay gider benimde bir sorum olucak o damlayı ne zaman kullansam bebeğim kabız oluyor iki gün vermiyorum hemen yapıyor normalmi basına böyle gelen varmı acaba
arzu2901 kalkbircaykoy merhaba ocean marka demır damlası beyaz renklımı kokusu filan nasıl? Ben başka bir markayı kullanıyorum dişlerini çok kötü yapıyor ve kolusu çok kötü içmek istemiyor kızım
kalkbircaykoy koruk ama fıs şeklinde değil ki damla şeklinde o. 8 damla veriyorum ama fazla mı verdim anlamadım. Alalı 10 gün falan olmuştur bitti neredeyse. Çok mu sıktım acaba
Zeynonunmomu kalkbircaykoy fazla mı sıktın acaba ben alalı 1 ay olcak nerdeyse hala bitmedi yani ki kilo başına *2 damla veriyorum kilo başına 1 damla mı ocean demir 😳
koruk kalkbircaykoy bebeğiniz kaç aylık acaba 3 damla yada 1 fıs olarak kullanıcaksınız ama ayı mı büyük ondan mı fazla kullanıyorsunuz acaba
incikaan Bende bebeğime bu markayı kullanıyorum günde 3 damla veriyorum doktorumuzun önerisi üzerine.
kalkbircaykoy Zeynonunmomu bize de kilo başına 1 damla dedi. Sanırım fazla sıktım😏 peki 0,5 ml yazan kısım doluyor mu sizde ? Doluyorsa kaç kere doldurup veriyorsunuz ?
Zeynonunmomu kalkbircaykoy ona dikkat etmedim ya çekip kaşığa sıkıyorum damla sayıyorum yani ama kilo başına 1 damlaymış
linababyy Birde diş boyuyor dıyorlar doktorumuza sordum bugün evet boyuyor ama temız organık ıceriklilerde bu daha minimum dedi ve ağız diş temızlıgı önerdi
kalkbircaykoy koruk siz d vitaminiyle karıştırdınız sanırım. Demirin içinde damla var sadece ve bebeğin kilosuna göre veriliyor.