simsim1 Kızlar 3 ay 1 haftalık kızım kucakta ve ya tutarken başını çok net tutuyor ama tummy time pozisyonuna geldiğinde kaldırmak istemiyor yardım???
damlamia simsim1 bende de durum aynı. 3 aylık. Karnının üstüne yatırdığımda ağlıyor durmak istemiyor.
annelendik yeni uyandığında enerjisi tavanken yapın. emzirme yastığında yaptırması daha kolay. kollarını içe doğru kıvırın, duruşunu düzeltin. karşısına tummy time için koyduğunuz şeyler biraz göz hizasında ya da yukarıda olsun
simsim1 annelendik bir de böyle deneyeyim, sürekli ağlıyor yapmak istemiyor çok kafama takılıyor ileride sorun yaşarsak bu konudan diye
cLearQueen simsim1 bnm doktorum hep literaturde tummy time diye bisey olmadigini instagram uydurmasi oldugunu soyler. Onemli olan basini tutmasi der
PdEsila simsim1 endişelendirmek istemem fakatBenim bebeğimde de aynı durum var. Çocuk nörolojisine gittik, hipotoni teşhisi konuldu. Fizik tedaviye ile geçte olsa düzelecek inşallah
dnr21 Benim kızım 4 aylık tummy time yaptığımda kolunu arkaya atıyor ve sevmiyor ağlıyor hep ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz??🙏
uakbn0_0 damlamia merhaba benimde bebedim 3 bucuk aylık oldu tummy timeda tutuyor kucakta tutuyor ama kollarından kaldırdıgında basını kaldırmıyor sizin ki ne durumda
damlamia uakbn0_0 benimki basini kaldiriyor. Karin üstü durma süremiz uzadi ama yine de sevmiyor. Kendi üstüme yatiriyorum öyle bile durmuyor. Yine de mizmizlanana kadar öyle tutuyorum ama aglatmiyorum hemen ceviriyorum alisacak insallah