viyanzey6 Mrblar güzel anneler🌸 Bebeğim yarın tam 1 aylık oluyor 🧿 memeyi tutmadı yada ben beceremedim tecrübesizlikten sağıp veriyorum genel olarak 3 saatte bir istiyor yaklaşık 60 cl içiyor yeterli mi yoksa arttırmalı mıyım sizce
leylali22 viyanzey6 çiş sayısı azalırsa arttır bence 5 dolu çişli bez alıyorsan devam aynı şekilde kilo aldıkça vücudun harcadıgı süt miktarı artar çiş sararır azalır sende 30 ar 30 ar arttıtırsın bence yani
emosko viyanzey6 viyanzey6 bence pes etme uyurken biberon ver uyanıkken aç olmadığından göğsünü dene sürekli meme teklıf et. Ben 2 ayılıkken alıstrdm o şekilde meme tutmuyordu
viyanzey6 periaydn sarılığı vardı kan uyuşmazlığı varmış ikimiz arasında sürekli yatıyordu ama zorlayarak vermeye çalıştım her saat başı tabi az az içiyordu ama olsun atlattık şükür 🤲
leylali22 viyanzey6 anladım o zaman denemek lazım içecekmi diye 30 ml günde bir kez arttırmak mantıklı
viyanzey6 emosko ah keşke alışsa çok zor oluyor sağmak deniyorum ağlama krizine giriyor baş edemiyorum yanımda kimse olmadı tek başıma beceremedim 😒