momsipek Sorun başlıkta ne yaptım ne denediysem yok! Yutmuyo boğuluyo her defasında kusuyo ne pirinç ne kek ne yumurta hiçbiri kalmadı denemediğim. Bi sorunu mu var diye düşünüyorum artık yediği tek şey tanesiz sıvı çorbalar
hazale966 momsipek pirinç pilavı fln yiyebilir aslnda. Bulgur pilavı pirinç kücük tavuk parçaları şehriye çorbasındaki şehriyeleri fln yiyebilir. Verip sonrasında su teklif etmeyi dneeyin
Pinrrr momsipek blendir kullanmissiniz bı anda yiyemez yavaş yavaş ilerleyin mesela püre değilde çatalla ezin verin bir ay sonra küçük taneler bırakın gibi gibi devam edin zamanla alisacaktir ben hiç kullanmadım blendir pütürlü yiyo şuanda taneli veriyorum yavaştan sekiz aylık pilav yiyor buğday yiyor hiç ezmeden
byzyldz momsipek önceki aylarda da mı böyleydi yoksa yeni yeni mi böyle yapmaya başladı belki besinlere karşı geçici bir red yaşıyordur ara sıra oluyor benimki de birkaç haftadır çorba gibi sıvıları içmiyor
momsipek hazale966 saydıklarınızdan sadece çorba içinde şehriye yiyor diğerlerini tane tane bile yemiyor yoğurtla karıştırıp da yemiyor yani neden bilmiyorum yemesi gerekiyor bu ayda biliyorum ama anlam veremiyorum
hazale966 momsipek benim bebeğim 11,5 aylık saydıklarımı yiyor ama ben rende ve blender kullanmadım hiç ek gıdaya geçişte. Ya bundan kaynaklı yada sürekli sıvı mı verdiniz acaba ondan mı kabul etmiyor çorba tarzı
momsipek TalentedMom yaptım hala yapıyorum başta ezerek veriyordum kusuyordu hep boğuldu sonra blebder yaptım 😥
TalentedMom momsipek blendır yapmayın ben çok pişmanım oğlum şuan 5 yaşında ama 2 3 yalına kadar pütürlü zor yedirdim şimdiki aklım olsa asla kullanmazdım şuan 2.ye hamileyim kullanmayı düşünmüyorum pütürlüye alışmadığı için o şekilde pütürlüye alıştığı sürece sıkıntı olmaz bşendıra alıştığı için o şekilde yemek istiyor
momsipek TalentedMom ay cidden yaptım hata işte kusmasın aç kalmasın diyerekten.. dönmeye çalışıyorum işte 10,5 aylık pilav vs asla yiyemiyoruz ufak tefek köfte falan yiyo ama peynir zeytin yiyo yani acaba yemek mi seçiyo bilmiyorum
ffulya momsipek blw denediniz mi yarı blw ile başlayıp devam edin instagramda her şeyi yiyen bebek diye bir sayfa car orayı inceleyin