gizememre Kızlar merhaba kızıma çorba yapacağım da havuç kabak brokoli haşlıyorum şu an da ama hepsi bir arada pekte hoş olmuyor kendim deniyorum çünkü 😂 nasıl tatlandırabilirim fikir verin bana siz nasıl yapıyorsunuz sebze çorbalarını ?
tgcyi gizememre 9 bucuk aylik asla corba icmiyor aglamaya basliyo bende burda durayimda fikirlere bakayim💁🏻♀️
nnoktaa gizememre sizin damak tadınızla bebeklerin ki bir değil 😅 ben de oğluma allah ne verdiyse sebzelerini karıştırıp yaptım. Siz bakmayın tadına. Gayet güzel yiyor 😂
myavocado gizememre yoğurtla ve yumurta sarısı ile terbiye olabilir hatta biraz da yulaf unu eklerseniz çok sıvı da olmaz kıvamını koyultur daha rahat yiyor öyle. benimki yoğurdu çok sevdiği için sevmeyeceğini düşündüğüm şeylere ekliyorum.
deryaren gizememre gizem kıyma yiyebilir artıkk ben arentoşa kuzu kıyma alıyorum 3 4 kere çektiriyor eşim öyle veriyorum sebze corbalarını🧚♀️
gizememre Gamze225 tavuk denetmedim henüz o yüzden bir şeye karıştırmak istemiyorum önce sade vereyim alerjik duruma karşı sonra koyarım ama sağolun 🥰
myavocado nnoktaa 😂 bizde de tam tersi brokoli, havuç, kabak karışımını ben gayet yerim ama bizim paşa yoğurtla terbiye olmazsa tükürüyor, djdjfkfj 😂😂
gizememre nnoktaa ay evet haklısınız ama ne bileyim çok tatsız bir şey oluyor yavruma üzülüyorum ya 😂
nnoktaa gizememre yok yok emin olun öylesi daha sağlıklı. Sebzelerin vitaminini tam aldığını düşünüyorum.
gizememre deryaren evet sanırım artık zamanı geldi ben de eşime söyleyeyim de alsın denetelim güzel bir tat olur bence de 🌸 kemik suyu katıyor musun peki kuzum sebze çorbalarına evde var da denesem mi dedim
deryaren gizememre sana kalmış canım doktorumuz önermedi hiçbir besleyiciligi yok et yesin daha iyi dedi 😇
gizememre deryaren aaa bak ben hiç sormadım doktora burda katanları görünce ben de katayım dedim ama eğer öyleyse direk et yediririz daha iyi çok teşekkür ederim ❤️